Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chuck prophet Songtekst: rise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chuck prophet - rise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chuck prophet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chuck prophet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rise .

Origineel

A change, a change is gonna come Those very words once left me numb I'll weight myself when I get home You can wrap your legs around these bones Rise, rise ye broken children, rise Have faith in the great beyond That's what they say, but you're still gone I told them I was innocent You said tell the truth, that's what I did Rise, rise ye broken children, rise Rise, I said rise, ye broken children, rise The machine is gonna keep the beat And the ground is gonna kiss my feet In stolen shoes, I'm Texas bound In the search of a man who can't be found Rise, rise ye broken chilren, rise Rise, I said rise, ye broken children, rise

 

Vertaling

Een verandering, een verandering zal komen Diezelfde woorden lieten me ooit verdoofd achter Ik zal mezelf wegen als ik thuiskom Je kunt je benen om deze botten wikkelen Sta op, sta op jullie gebroken kinderen, sta op Heb vertrouwen in het grote hiernamaals Dat is wat ze zeggen, maar je bent nog steeds weg Ik zei dat ik onschuldig was. Je zei vertel de waarheid, dat is wat ik deed. Opstaan, opstaan jullie gebroken kinderen, opstaan Opstaan, zei ik, opstaan, gebroken kinderen, opstaan De machine zal de beat houden And the ground is gonna kiss my feet In gestolen schoenen, ben ik gebonden aan Texas Op zoek naar een man die niet gevonden kan worden Opstaan, opstaan jullie gebroken kinderen, opstaan Sta op, ik zei sta op, jullie gebroken kinderen, sta op