Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chuck pyle Songtekst: ruby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chuck pyle - ruby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ruby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chuck pyle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chuck pyle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ruby .

Origineel

They say, Ruby you're like a dream Not always what you seem And though my heart may break when I awake Let it be so I only know, Ruby, it's you They say, Ruby you're like a song You don't know right from wrong And in your eyes I see heart aches for me But from the start, who stole my heart? Ruby, it's you I hear your voice and I must come to you I have no choice what else can I do? They say, Ruby you're like a flame Into my life you came And though I should beware Still I don't care you thrill me so

 

Vertaling

Ze zeggen, Ruby je bent als een droom Niet altijd wat je lijkt En al breekt mijn hart als ik wakker word Laat het zo zijn Ik weet alleen, Ruby, dat jij het bent Ze zeggen, Ruby je bent als een liedje Je kent het verschil tussen goed en kwaad niet En in je ogen zie ik hartzeer voor mij Maar vanaf het begin, wie heeft mijn hart gestolen? Ruby, jij bent het Ik hoor je stem en ik moet naar je toe komen Ik heb geen keus, wat kan ik anders doen? Ze zeggen, Ruby je bent als een vlam In mijn leven ben je gekomen En hoewel ik moet oppassen Toch kan het me niet schelen dat je me zo opwindt