Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chuck wicks Songtekst: tell me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chuck wicks - tell me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chuck wicks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chuck wicks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell me .

Origineel

I know it's late but babe I gotta see you now, gotta see you now I'm on my way and there's No turning back now, turning back now So tell me, do you think about me? Did I leave a mark on your mind? Just tell me, should I being over? I don't wanna waste your time. If you want we can take this fast Down a road and where we don't look back Name anything you're looking for and I'll just give you more If you want we can get away Feel the sunshine on our face When we get there we'll never leave Oh tell me, tell me Tell me that you want it tell me that you want it Oh tell me that you want it, tell me that you want it I know the way you get, but I won't let you break I won't let you break I say we take this chance, yeah, no need to wait No need to wait So tell me, do you think about me? Cause you're the only thing The only thing on my mind If you want we can take this fast Down a road and where we don't look back Name anything you're looking for and I'll just give you more If you want we can get away Feel the sunshine on our face When we get there we'll never leave Oh tell me, tell me Tell me that you want it tell me that you want it Oh tell me that you want it, tell me that you want it So tell me, do you think about me baby Yeah tell me should I being over? Tell me, tell me If you want we can take this fast Down a road and where we don't look back Name anything you're looking for and I'll just give you more If you want we can get away Feel the sunshine on our face When we get there we'll never leave Oh tell me, tell me Tell me that you want it tell me that you want it Oh tell me that you want it, tell me that you want it I know it's late but babe I gotta see you now Gotta see you now

 

Vertaling

Ik weet dat het laat is, maar schat Ik moet je nu zien, ik moet je nu zien Ik ben onderweg en daar is Nu niet meer terug, nu terug Dus vertel me, denk je aan mij? Heb ik een stempel op je gedachten gedrukt? Zeg me gewoon, moet ik over zijn? Ik wil je tijd niet verspillen. Als je wilt, kunnen we dit snel doen Een weg af en waar we niet omkijken Noem alles wat je zoekt en ik geef je er gewoon meer Als je wilt, kunnen we wegkomen Voel de zonneschijn op ons gezicht Als we daar aankomen, gaan we nooit meer weg Oh vertel me, vertel me Zeg me dat je het wilt, vertel me dat je het wilt Oh vertel me dat je het wilt, vertel me dat je het wilt Ik weet hoe je komt, maar ik laat je niet breken Ik laat je niet breken Ik zeg dat we deze kans grijpen, ja, we hoeven niet te wachten Je hoeft niet te wachten Dus vertel me, denk je aan mij? Omdat jij het enige bent Het enige waar ik aan denk Als je wilt, kunnen we dit snel doen Een weg af en waar we niet omkijken Noem alles wat je zoekt en ik geef je er gewoon meer Als je wilt, kunnen we wegkomen Voel de zonneschijn op ons gezicht Als we daar aankomen, gaan we nooit meer weg Oh vertel me, vertel me Zeg me dat je het wilt, vertel me dat je het wilt Oh vertel me dat je het wilt, vertel me dat je het wilt Dus vertel me, denk je aan mij schat Ja, vertel me of ik over moet zijn? Vertel, vertel Als je wilt, kunnen we dit snel doen Een weg af en waar we niet omkijken Noem alles wat je zoekt en ik geef je er gewoon meer Als je wilt, kunnen we wegkomen Voel de zonneschijn op ons gezicht Als we daar aankomen, gaan we nooit meer weg Oh vertel me, vertel me Zeg me dat je het wilt, vertel me dat je het wilt Oh vertel me dat je het wilt, vertel me dat je het wilt Ik weet dat het laat is, maar schat, ik moet je nu zien Ik moet je nu zien