Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chumbawamba Songtekst: following you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chumbawamba - following you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van following you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chumbawamba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chumbawamba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals following you .

Origineel

Lilac growing up the walls This sunny afternoon is ours after all The sip, sip, sip of the dripping tap Raise the pirate flag and laugh This town as ugly as sin Hidden from our secret garden We make it up as we go along Sometimes it turns into a song, this song Don't ask me what needs doin' When there is so much to do Don't ask me where I'm goin' 'Cause I'm just following you, following you We took back this bit of space And made it into a different place Now there's a promise in your eyes And there'll be breakfast when you rise Don't ask me what needs doin' When there is so much to do Don't ask me where I'm goin' 'Cause I'm just following you, following you

 

Vertaling

Seringen groeien tegen de muren Deze zonnige middag is toch van ons De slok, slok, slok van de druppende kraan hijsen de piratenvlag en lachen Deze stad zo lelijk als zonde Verborgen in onze geheime tuin We verzinnen het terwijl we gaan Soms wordt het een lied, dit lied Vraag me niet wat er gedaan moet worden Als er zoveel te doen is Vraag me niet waar ik heen ga 'Cause I'm just follow you, follow you We namen dit stukje ruimte terug And made it into a different place Nu is er een belofte in je ogen En er zal ontbijt zijn als je opstaat Vraag me niet wat er gedaan moet worden Wanneer er zo veel te doen is Vraag me niet waar ik heen ga Want ik volg je gewoon, volg je