Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chumbawamba Songtekst: not the girl i used to be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chumbawamba - not the girl i used to be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van not the girl i used to be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chumbawamba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chumbawamba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals not the girl i used to be .

Origineel

Wondering Have I given up dreaming? Come down from ceiling I won't do that again Thinking My misspent history Mistakes to teach me I won't do that again Dreams I kept as a child Kept me quiet and hypnotised Cooked away my valentines Served myself up every night Couldn't see me for the trees And all that hallmark poetry I'm not the girl, I used to be Wondering Have I given up dreaming? Come down from ceiling I won't do that again Thinking My misspent history Mistakes to teach me I won't do that again Trying to break the family ties Chocolate hearts and tacky lies Heard a thousand crappy lines And I believed them every time So I beg to disagree Love's not taking all of me I'm not the girl I used to be

 

Vertaling

Ik vraag me af Heb ik het dromen opgegeven? Kom naar beneden van het plafond Ik zal dat niet meer doen Denkend aan Mijn verspilde geschiedenis Fouten om me te leren Ik zal dat niet meer doen Dromen die ik als kind bewaarde Hielden me stil en gehypnotiseerd Kookte mijn valentines weg Mezelf elke avond opdiende Kon me door de bomen het bos niet meer zien En al die kenmerkende poëzie Ik ben niet het meisje dat ik vroeger was Wondering Heb ik de dromen opgegeven? Kom naar beneden van het plafond Ik zal dat niet meer doen Denkend aan Mijn verspilde geschiedenis Fouten om me te leren Ik zal dat niet meer doen Proberen de familiebanden te verbreken Chocolade harten en kleverige leugens Ik hoorde duizend waardeloze zinnen En ik geloofde ze elke keer Dus ik smeek om niet akkoord te gaan Liefde neemt niet alles van me Ik ben niet het meisje dat ik vroeger was