Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chunk! no, captain chunk! Songtekst: johnnyfiverulz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chunk! no, captain chunk! - johnnyfiverulz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van johnnyfiverulz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chunk! no, captain chunk!! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chunk! no, captain chunk! en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals johnnyfiverulz .

Origineel

Now I'm running out of time No regrets we have no time to wait Why must you be the one I can't believe how it feels It's too dark to see Something I had never seen before Your beauty keeps me walking on Now I'm running out of time No regrets we have no time to wait Why must you be the one And this silence strips me bare Her head's down, she waits impatiently Your beauty keeps me walking on Now I'm running out of time No regrets we have no time to wait Why must you be the one You're not supposed to be that way I will stand up straight and walk away I'm sure I'll never live this one down Maybe we're just drained I'm running out of time Sometimes I forget you're gone No love lost How could I justify this There's no turning back I'm running out of time

 

Vertaling

Nu heb ik geen tijd meer. Geen spijt, we hebben geen tijd om te wachten Waarom moet jij degene zijn Ik kan niet geloven hoe het voelt Het is te donker om te zien Iets wat ik nog nooit gezien had Jouw schoonheid houdt me op de been Nu heb ik geen tijd meer Geen spijt, we hebben geen tijd om te wachten Waarom moet jij degene zijn En deze stilte maakt me kaal Haar hoofd is naar beneden, ze wacht ongeduldig Jouw schoonheid houdt me op de been Nu heb ik geen tijd meer Geen spijt, we hebben geen tijd om te wachten Waarom moet jij degene zijn Je hoort niet zo te zijn Ik zal rechtop staan en weglopen Ik weet zeker dat ik dit nooit meer zal meemaken Misschien zijn we gewoon uitgeput I'm running out of time Soms vergeet ik dat je weg bent Geen liefde verloren Hoe kan ik dit rechtvaardigen There's no turning back I'm running out of time