Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: church Songtekst: gypsy stomp

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: church - gypsy stomp ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gypsy stomp? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van church! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van church en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gypsy stomp .

Origineel

According to my calculations It ought to be around here somewhere In spite of human limitations My estimation is it's out there Don't get cute with me Expecting mutiny Here is the object Here is the logic This is the subject Is that what you wanted ? (Listen to me) I'll do what you want Never mind your reputation Just get in fast and get out faster What we need is concentration Or the creation of disaster And don't be close to me It aint necessary This is the limit This is the finish This is the limit The modules diminish (Listen to me) I'll do what you want Here is the object Here is the logic This is the subject Is that what you wanted ? Postpone all the celebration Get on quick and get off quicker Listen, for your information In this situation we must not bicker Don't put the blame on me It's the same for me This is the limit This is the finish This is the limit The modules diminish (Listen to me) I'll do what you want Here is the object Here is the logic This is the subject Is that what you wanted ? According to my calculations It ought to be around here somewhere

 

Vertaling

Volgens mijn berekeningen Het zou hier ergens moeten zijn Ondanks menselijke beperkingen Mijn schatting is dat het daar is Word niet schattig met mij Verwacht muiterij Hier is het object Hier is de logica Dit is het onderwerp Is dat wat je wilde? (Luister naar mij) Ik doe wat je wilt Let nooit op uw reputatie Stap gewoon snel in en stap sneller uit Wat we nodig hebben is concentratie Of het ontstaan ??van een ramp En wees niet dicht bij mij Het is niet nodig Dit is de limiet Dit is de finish Dit is de limiet De modules nemen af (Luister naar mij) Ik doe wat je wilt Hier is het object Hier is de logica Dit is het onderwerp Is dat wat je wilde? Stel het hele feest uit Stap snel op en stap sneller uit Luister, voor uw informatie In deze situatie mogen we niet kibbelen Geef mij niet de schuld Het is hetzelfde voor mij Dit is de limiet Dit is de finish Dit is de limiet De modules nemen af (Luister naar mij) Ik doe wat je wilt Hier is het object Hier is de logica Dit is het onderwerp Is dat wat je wilde? Volgens mijn berekeningen Het zou hier ergens moeten zijn