Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: church Songtekst: it s all too much

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: church - it s all too much ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s all too much? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van church! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van church en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s all too much .

Origineel

It's all too much When I look into your eyes Your love is there for me The deeper that I go inside The more there is to see It's all too much for me to take The love that's shining all around you And everywhere, it's what you make For me to take, it's all too much Floating down the sea of time From life to life with me Makes no difference where you are Or where you'd like to be It's all too much for me to take The love that's shining all around you And all the world is birthday cake So take a piece but not too much Set me on a silver sun Where I know that I'm free Show me that I'm everywhere And get me home for tea It's all to much for me to see A love that's shining all around here The more I learn, the less I know And what I do is all too much It's all too much for me to take The love that's shining all around here And everything is what you make For me to take, it's all too much (It's all too much) We're gonna rock down to Electric Avenue Then we'll take you higher Good God! With your long blond hair and your eyes of brown With your long blond hair and your eyes of brown Too much Too much

 

Vertaling

Het is allemaal teveel Als ik in je ogen kijk Jouw liefde is er voor mij Hoe dieper ik naar binnen ga Hoe meer er te zien is Het is me allemaal te veel om te nemen De liefde die overal om je heen schijnt En overal is het wat je maakt Voor mij is het allemaal te veel Drijven in de zee van tijd Van leven tot leven bij mij Maakt niet uit waar je bent Of waar je zou willen zijn Het is me allemaal te veel om te nemen De liefde die overal om je heen schijnt En de hele wereld is verjaardagstaart Neem dus een stukje maar niet te veel Zet me op een zilveren zon Waar ik weet dat ik vrij ben Laat me zien dat ik overal ben En breng me naar huis voor thee Het is allemaal te veel voor mij om te zien Een liefde die hier overal schittert Hoe meer ik leer, hoe minder ik weet En wat ik doe is teveel Het is me allemaal te veel om te nemen De liefde die hier overal schijnt En alles is wat je maakt Voor mij is het allemaal te veel (Het is allemaal te veel) We gaan naar Electric Avenue Dan brengen we je hoger Goede God! Met je lange blonde haren en je bruine ogen Met je lange blonde haren en je bruine ogen Te veel Te veel