Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: church Songtekst: travel by thought

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: church - travel by thought ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van travel by thought? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van church! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van church en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals travel by thought .

Origineel

I know it was the wind that kept your door closed The echo of another time, an age of beauty She lived in the future, she lived in the past She gave it all to me, she gave it all to me Don't think I've forgotten the thoughts of your room It told unlikely tales, an age of beauty Some nights I walk through the heat to your street I lose my bearings, but I can see clearly Travel by thought Imagine the feeling before that last jump Come back to mother earth, an age of beauty Oh you just can't define, the sad things in your mind Just give them all to me Travel by thought

 

Vertaling

Ik weet dat het de wind was die je deur gesloten hield De echo van een andere tijd, een tijdperk van schoonheid Ze leefde in de toekomst, ze leefde in het verleden Ze heeft het me allemaal gegeven, ze heeft het me allemaal gegeven Denk niet dat ik de gedachten van je kamer ben vergeten Het vertelde onwaarschijnlijke verhalen, een tijdperk van schoonheid Sommige nachten loop ik door de hitte naar jouw straat Ik verlies mijn oriëntatie, maar ik kan duidelijk zien Reis door gedachte Stel je het gevoel voor die laatste sprong voor Kom terug naar moeder aarde, een tijdperk van schoonheid Oh je kunt gewoon niet definiëren, de trieste dingen in je hoofd Geef ze gewoon allemaal aan mij Reis door gedachte