Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chynna phillips Songtekst: naked and sacred

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chynna phillips - naked and sacred ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van naked and sacred? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chynna phillips! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chynna phillips en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals naked and sacred .

Origineel

[Chorus] When I'm with you I feel naked And sacred And this world can be so cold I want to hold you naked And sacred Till I grow old What does love mean? Can love last? I ask myself these questions Haunted by the past I've walked these city streets I've known victories and defeats Serchin', hopin', just barely copin' Baby, I want to be good for you I want to be true Don't know how I'd live with myself If I ever hurt you [Chorus] Since I met you My life's changed I feel like a bird That's been let out of its cage Baby, I want to be good for you I want to be true Don't know how I'd live with myself If I even hurt you [Chorus] Your hand's healin' me Your love's filling me When you go away Your heart's still in me [Chorus x 2]

 

Vertaling

[refrein] When I'm with you voel ik me naakt en heilig En deze wereld kan zo koud zijn I want to hold you naked And sacred Tot ik oud ben Wat betekent liefde? Kan liefde blijven duren? Ik stel mezelf deze vragen Achtervolgd door het verleden Ik heb door deze straten gelopen. Ik heb overwinningen en nederlagen gekend Serchin', hopin', just barely copin' Schatje, ik wil goed voor je zijn Ik wil de ware zijn Ik weet niet hoe ik met mezelf zou kunnen leven Als ik je ooit pijn zou doen [refrein] Sinds ik jou heb ontmoet is mijn leven veranderd Ik voel me als een vogel That's been let out of its cage Schatje, ik wil goed voor je zijn Ik wil de ware zijn Ik weet niet hoe ik met mezelf moet leven If I even hurt you [refrein] Your hand's healin' me Your love's filling me When you go away Je hart is nog steeds in mij [refrein x 2]