Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ciara Songtekst: get up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ciara - get up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ciara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van ciara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get up .

Origineel

He said "Hi, my name is so and so baby, can you tell me yours? You look like you came to do one thing" (Set it off) I started on the left And I had to take him to the right He was out of breath But he kept on dancin' all night You tryin', admit it But you just can fight the feelin' inside You know it and I can see it in your eyes You want me you smooth as a mother You're so undercover By the way that you was watchin' me Ooh, uh the way you look at me I'm feelin' you, uh I just can't help it Tryin' to keep it cool, uh I can feel it in the beat, uh When you do those things to me, uh Don't let nothin' stop you Move, ring the alarm The club is jumpin' now, so get up! I said, "Ciara's on you radio Everybody turn it up." Spicy just like hot sauce Careful, you might burn it up You can do the pop lock Ragtime, don't stop That's the way you gotta get Get it, make ya body rock You tryin', admit it But you just can fight the feelin' inside You know it 'cause I can see it in your eyes You want me, you smooth as a mother You're so undercover By the way that you was watchin' me Ooh, uh the way you look at me I'm feelin' you, uh I just can't help it Tryin' to keep it cool, uh I can feel it in the beat, uh When you do those things to me, uh Don't let nothin' stop you Move, ring the alarm The club is jumpin' now, so get up! Ooh, I love the way you vibe with me Dance with me forever We can have a good time, follow me To the beat together You and me, one on one Breakin' it down, you can't walk away now We got to turn this place out It's the kid that stay ridin' big The one the police tried to catch ridin' dirty In the club before eleven o'clock Like I'm tryin' to catch it down kinda early Look, ya thick, her hair brown and curly She love the way my ride shinin' pearly City boys say she fine and pretty In the country, boys say she fine and 'purrty' My pockets thick as green, it's curvy And the ladies know soon as they see my jewelry If bein' fresh to death is a crime I think it's time for me to see the jury You know Chamillionaire stay on the grind A hustla like me is hard to find I ain't really impressed, yes Unless it's about some dollar signs Ain't really no need to call you fine I know you be hearin' that all the time I'm watchin' you do ya step, do ya step Yep it's goin' down Ooh, uh the way you look at me I'm feelin' you, uh I just can't help it Tryin' to keep it cool, uh I can feel it in the beat, uh When you do those things to me, uh Don't let nothin' stop you Move, ring the alarm The club is jumpin' now, so get up! Ooh, uh the way you look at me I'm feelin' you, uh I just can't help it Tryin' to keep it cool, uh I can feel it in the beat, uh When you do those things to me, uh Don't let nothin' stop you Move, ring the alarm The club is jumpin' now, so get up! I got to have you, baby uh, I feel it I got to have you, baby I got to have you, baby uh, I feel it I got to have you, baby

 

Vertaling

Hij zei "Hoi, mijn naam is zo en zo schatje, kun je me de jouwe vertellen? Je ziet eruit alsof je gekomen bent om één ding te doen" Ik begon aan de linkerkant En ik moest hem naar rechts brengen He was out of breath But he kept on dancin' all night You tryin', admit it Maar je kunt niet vechten tegen het gevoel van binnen Je weet het en ik kan het in je ogen zien Je wilt me zo glad als een moeder You're so undercover By the way that you was watchingin' me Ooh, uh de manier waarop je naar me kijkt I'm feelin' you, uh I just can't help it Tryin' to keep it cool, uh I can feel it in the beat, uh When you do those things to me, uh Don't let nothing' stop you Move, ring the alarm The club is jumpin' now, so get up! Ik zei, "Ciara's op je radio Everybody turn it up." Spicy just like hot sauce Voorzichtig, je kan het verbranden You can do the pop lock Ragtime, don't stop That's the way you gotta get Get it, make ya body rock You tryin', admit it But you just can fight the feelin' inside Je weet het, want ik kan het in je ogen zien Je wilt me, je bent zo glad als een moeder You're so undercover By the way that you was watchingin' me Ooh, uh de manier waarop je naar me kijkt I'm feelin' you, uh I just can't help it Tryin' to keep it cool, uh I can feel it in the beat, uh When you do those things to me, uh Don't let nothing' stop you Move, ring the alarm The club is jumpin' now, so get up! Ooh, I love the way you vibe with me Dance with me forever We kunnen een goede tijd hebben, volg mij Op de beat samen You and me, one on one Breakin' it down, you can't walk away now We got to turn this place out It's the kid that stay ridin' big Degene die de politie probeerde te pakken terwijl hij vuil reed In de club voor elf uur Zoals ik het probeer te vangen een beetje vroeg Kijk, ja dik, haar haar bruin en gekruld She love the way my ride shinin' pearly City boys say she fine and pretty In the country, boys say she fine and 'purrty' Mijn zakken zijn zo dik als groen, het is bochtig En de dames weten het zodra ze mijn juwelen zien Als vers zijn tot de dood een misdaad is Ik denk dat het tijd voor mij is om naar de jury te gaan Je weet dat Chamillionaire aan de weg timmert Een ritselaar als ik is moeilijk te vinden Ik ben niet echt onder de indruk, ja Tenzij het om dollartekens gaat Het is niet echt nodig om je goed te noemen Ik weet dat je dat de hele tijd hoort I'm watchin' you do ya step, do ya step Yep it's goin' down Ooh, uh the way you look at me I'm feelin' you, uh I just can't help it Tryin' to keep it cool, uh I can feel it in the beat, uh When you do those things to me, uh Don't let nothing' stop you Move, ring the alarm The club is jumpin' now, so get up! Ooh, uh the way you look at me I'm feelin' you, uh I just can't help it Tryin' to keep it cool, uh I can feel it in the beat, uh When you do those things to me, uh Don't let nothing' stop you Move, ring the alarm The club is jumpin' now, so get up! I got to have you, baby uh, I feel it I got to have you, baby I got to have you, baby uh, I feel it I got to have you, baby