Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ciara Songtekst: i need love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ciara - i need love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i need love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ciara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van ciara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i need love .

Origineel

Huh, please don't you rock my boat 'Cause I don't want my boat to be rockin' anyhow Please don't you rock my boat, no 'Cause I don't want my boat to be rockin' I'm tellin' you that, oh, ooh-aah, I like it a-like a-this Can you miss? And you should know, ooh-aah, when I like it a-like a-this Am I really it? Ooh yeah You satis- satis- satisfy my soul, morning time Evening cold, -fy my soul Yes, I've been a-tellin' you, bake me the sweetest cakes I'm happy inside all the time Oh, can't you see what you've done for me? Yeah You make me feel like when we bend them new corners We feel like sweepstake winners, yeah When we bend them new corners We feel like sweepstake winners And I said, oh, ooh-aah, I like it a-like a-this Yes, I do And you should know, ooh-aah, when I like it a-like a-this I've got it, just can't miss, ooh Satis- satisfy my soul, darlin' Make me love you in the morning time, yeah If ever I treated you bad, make it up to me one time 'Cause I'm happy inside all the time I want you beside me, yeah, to be mine One thing you've got to do, is when a-we holding hands together You've got to know that we love, a-love each other, yeah And if every time you should walk away from me now Uh, you'll now I need your sympathy, yeah Can you see? Do you believe me? Oh, darlin', darlin', I'm callin', callin' Satisfy my soul, satisfy my soul Never, never, never give it up now All in the same boat Rockin' on the same route We gotta get together, join each other And can't you see what I've got for you? Yeah I'm happy, happy, happy, happy, happy, and not you can turn me blue now Come a little closer, satisfy my ...

 

Vertaling

Huh, please don't you rock my boat 'Cause I don't want my boat to be rockin' anyhow Please don't you rock my boat, no 'Cause I don't want my boat to be rockin' I'm tellin' you that, oh, ooh-aah, I like it a-like a-this Kun je missen? En je moet weten, ooh-aah, als ik het zo leuk vind als dit Ben ik het echt? Ooh ja Je bevredigt mijn ziel, 's morgens Avondkou, -bevredig mijn ziel Ja, ik heb het je al verteld, bak me de zoetste taarten I'm happy inside all the time Oh, kun je niet zien wat je voor me gedaan hebt? Yeah Je geeft me het gevoel dat wanneer we de nieuwe hoeken buigen We voelen ons als winnaars van een sweepstake, ja When we bend them new corners We voelen ons als winnaars van een sweepstake En ik zei, oh, ooh-aah, ik vind het leuk a-zo a-dit Ja, dat doe ik. En je moet weten, ooh-aah, als ik het zo leuk vind als dit Ik heb het, kan het gewoon niet missen, ooh Bevredig mijn ziel, schat Make me love you in the morning time, yeah Als ik je ooit slecht behandeld heb, maak het dan een keer goed met me 'Cause I'm happy inside all the time Ik wil je naast me, ja, om de mijne te zijn Eén ding dat je moet doen, is als we elkaars handen vasthouden Je moet weten dat we van elkaar houden, van elkaar houden, ja And if every time you should walk away from me now Uh, dan heb ik nu je medeleven nodig, yeah Kun je het zien? Geloof je me? Oh, darlin', darlin', I'm callin', callin' Bevredig mijn ziel, bevredig mijn ziel Never, never, never give it up now All in the same boat Rockin' on the same route We gotta get together, join each other And can't you see what I've got for you? Yeah I'm happy, happy, happy, happy, and not you can turn me blue now Kom een beetje dichterbij, bevredig mijn ...