Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ciara Songtekst: make it last forever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ciara - make it last forever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make it last forever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ciara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van ciara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make it last forever .

Origineel

Yeah Yeah Yeah, it's your boy, Darkchild, and I got my home girl, CiCi, in the place to be, you ready? let's go! I feel it in my soul I just want you home I wish I was with ya Boy, I really miss ya I spray your cologne Cause it turns me on I wish I was with ya Boy, I really wanna see you [Chorus] Wherever you are, alright,alright I just wanna be with you (we can do whatever) Baby, I'm yours, alright, alright Tonight it's about me and you (make it last forever) I know what you want So turn off your phone You want some attention Well, that's my intention You see what you get Scream out who you with And don't you forget Boy, come over here and get it Say "yeah" [Bridge] When you put your arms around me (oh yeah) I can feel it all around me And I'm so glad to see ya (oh yeah) I'll do anything to be with ya [Chorus] Tonight it's about me and you (make it last forever) There's no escaping and We got a chemistry Baby, you know what I like (I know you) You making me say Yeah... It's alright [Chorus] Let's go, CiCi, oh I came to rock right now I'm CiCi and I came to get down I am international known and I'm known to rock a microphone Because my hips is crazy I mean outrageous The boys just love me Cause I'm contagious like The way I rock that show Shots the place down and now you know so Let's go [Chorus] [Repeat: x2] (You can't deny the feeling, Put your hands up to the ceiling, I want everybody with me, c'mon) I love, I love you I need you, I need you I want you, I want you So baby, call me [Repeat: x2]

 

Vertaling

Yeah Yeah Ja, het is jouw jongen, Darkchild, en ik heb mijn meisje, CiCi, in de plaats te zijn, ben je er klaar voor? laten we gaan! Ik voel het in mijn ziel Ik wil je gewoon thuis hebben Ik wou dat ik bij je was Jongen, ik mis je echt I spray your cologne Cause it turns me on Ik wou dat ik bij je was Jongen, ik wil je echt zien [Chorus] Wherever you are, alright,alright I just wanna be with you (we can do whatever) Baby, I'm yours, alright, alright Tonight it's about me and you (make it last forever) I know what you want So turn off your phone You want some attention Nou, dat is mijn bedoeling Je ziet wat je krijgt Schreeuw het uit met wie je bent En vergeet het niet Jongen, kom hier en pak het Say "yeah" [Bridge] When you put your arms around me (oh yeah) I can feel it all around me And I'm so glad to see ya (oh yeah) I'll do anything to be with ya [Chorus] Tonight it's about me and you (make it last forever) There's no escaping and We got a chemistry Baby, you know what I like (I know you) You making me say Yeah... Het is goed [Chorus] Laten we gaan., CiCi, oh I came to rock right now I'm CiCi and I came to get down I am international known and I'm known to rock a microphone Because my hips is crazy I mean outrageous The boys just love me Cause I'm contagious like The way I rock that show Shots the place down and now you know so Let's go [Chorus] [Herhaal: x2] (Je kunt het gevoel niet ontkennen, Doe je handen omhoog naar het plafond, I want everybody with me, c'mon) I love, I love you Ik heb je nodig, ik heb je nodig Ik wil jou, ik wil jou So baby, call me [Herhaal: x2]