Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cidadda o quem Songtekst: uma direo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cidadda o quem - uma direo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van uma direo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cidadda o quem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cidadda o quem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals uma direo .

Origineel

(Duca Leindecker) Eu sei que nada pode escapar Se o teu pensamento quer conseguir Todos os caras Que dizem ser, oh no Muitos mais que so E perdem de estar Somando esforos pra descobrir Refro: Que eu no te peo Para salvar toda gente que sofre aqui Mas eu te peo Pra tentar ver O quanto se pode ser igual e melhor Somando esforos pra descobrir Quando eu te peo Um pouco de ateno No pra pensar s como eu penso Cada pensamento mostra uma direo Que muda tudo a cada momento Enquanto vejo, ouo, falo Penso, quero andar Dentro de um tempo Onde as horas nunca vo passar (Refro)

 

Vertaling

(Duca Leindecker) Ik weet dat niets kan ontsnappen Als je geest het wil maken Alle jongens Die beweren te zijn, oh nee Zoveel meer die En het missen van En ik ben zo trots op je Je gaat het krijgen: Dat ik je niet vraag Om alle mensen te redden die hier lijden Maar ik vraag je Jij bent degene die je er doorheen helpt. Ik heb gewacht tot je bij me terug zou komen Ik wil dat je weet dat ik hier blijf Als ik je vraag om Een beetje aandacht Niet te denken zoals ik denk Elke gedachte toont een richting Dat verandert alles elk moment Als ik zie, als ik hoor, als ik spreek Ik denk, ik wil lopen In een tijd waar de uren nooit voorbij zullen gaan Waar de uren nooit voorbij zullen gaan (Refrein)