Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cimorelli Songtekst: easy to forget me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cimorelli - easy to forget me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van easy to forget me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cimorelli! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cimorelli en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals easy to forget me .

Origineel

I won't call you cause I know. You won't pick up. Still don't know what happened. And it's been months. When I called you up at 1 in the morning. The time you told me you could trust me more than anyone. 'Cause I still remember everything. Were're in the same town. But you're nowhere to be found. So tell me now. Do you ever miss me?. How could you just walk away. Is it that easy to forget me?. 'Cause all I know. Is that we were so close. And now it's like I don't know you anymore. And I just gotta know. Is it that easy to forget me?. Is it that easy to forget me?. Forget me. I never thought that we'd. End up like this. 'Cause you were the one that I could always count on. And now there's nothing left. No evidence. That I was ever in your mind. But I'm still the same. So why did you change?. Were're in the same town. But you're nowhere to be found. So tell me now. Do you ever miss me?. How could you just walk away. Is it that easy to forget me?. 'Cause all I know. Is that we were so close. And now it's like I don't know you anymore. And I just gotta know. Is it that easy to forget me?. How did we end up strangers?. What would I say If I ever saw you again?. And I don't wanna care so much. So why do I keep holding on?. I keep holding on. I put the phone down. I'm done waiting to be found. So tell me now. Do you ever miss me?. How could you just walk away. Is it that easy to forget me?. 'Cause all I know. Is that we were so close. And now it's like I don't know you anymore. And I just gotta know. Is it that easy to forget me?. Easy. Forget me. Is it that easy to forget me?. Easy. Forget me. Easy. Forget me. I keep holding on. Easy. Forget me

 

Vertaling

Ik bel je niet omdat ik het weet. Je neemt niet op. Ik weet nog steeds niet wat er gebeurd is. En het is al maanden geleden. Toen ik je om één uur 's nachts belde. De keer dat je me vertelde dat je me meer dan wie dan ook kon vertrouwen. Want ik herinner me alles nog. We zijn in dezelfde stad. Maar je bent nergens te vinden. Dus vertel me nu. Mis je me ooit? Hoe kon je gewoon weglopen. Is het zo makkelijk om me te vergeten? Want alles wat ik weet. Is dat we zo close waren. En nu is het alsof ik je niet meer ken. En ik moet het gewoon weten. Is het zo makkelijk om me te vergeten? Is het zo makkelijk om me te vergeten? Vergeet me. Ik had nooit gedacht dat we... eindigen als dit. Want jij was degene waar ik altijd op kon rekenen. En nu is er niets meer over. Geen bewijs. Dat ik ooit in je gedachten was. Maar ik ben nog steeds dezelfde. Dus waarom ben je veranderd? We zijn in dezelfde stad. Maar je bent nergens te vinden. Dus vertel me nu. Mis je me ooit? Hoe kon je gewoon weglopen. Is het zo makkelijk om me te vergeten? Want alles wat ik weet. Is dat we zo close waren. En nu is het alsof ik je niet meer ken. En ik moet het gewoon weten. Is het zo makkelijk om me te vergeten? Hoe zijn we vreemden geworden? Wat zou ik zeggen als ik je ooit weer zag? En ik wil er niet zo veel om geven. Waarom blijf ik dan volhouden? Ik blijf volhouden. Ik leg de telefoon neer. Ik ben klaar met wachten om gevonden te worden. Dus vertel het me nu. Mis je me ooit? Hoe kon je gewoon weglopen. Is het zo makkelijk om me te vergeten? Want alles wat ik weet. Is dat we zo close waren. En nu is het alsof ik je niet meer ken. En ik moet het gewoon weten. Is het zo makkelijk om me te vergeten? Gemakkelijk. Vergeet me. Is het zo makkelijk om me te vergeten? Gemakkelijk. Vergeet mij. Gemakkelijk. Vergeet me. Ik hou me vast. Rustig. Vergeet me.