Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cimorelli Songtekst: just give me a reason

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cimorelli - just give me a reason ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just give me a reason? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cimorelli! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cimorelli en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just give me a reason .

Origineel

Right from the start. You were a thief, you stole my heart. And I, your willing victim. I let you see the parts of me. That weren't all that pretty. And with every touch. You fixed them. Now you've been talking in your sleep oh oh. Things you never say to me oh oh. Tell me that you've had enough. Of our love. Our love. Just give me a reason. Just a little bit's enough. Just a second we're not broken just bent. And we can learn to love again. It's in the stars. It's been written in the scars on our hearts. We're not broken just bent. And we can learn to love again. I'm sorry I don't understand. Where all of this is coming from. I thought that we were fine (oh we had everything). Your head is running wild again. My dear we still have everythin'. And it's all in your mind (Yeah, but this is happenin'). You've been havin' real bad dreams oh oh. You used to lie so close to me oh oh. There's nothing more than empty sheets. Between our love, our love. Oh, our love, our love. Just give me a reason. Just a little bit's enough. Just a second we're not broken just bent. And we can learn to love again. I never stopped. You're still written in the scars on my heart. You're not broken just bent. And we can learn to love again. Oh tear ducts and rust. I'll fix it for us. We're collecting dust. But our love's enough. You're holding it in. You're pouring a drink. No nothing is as bad as it seems. We'll come clean. Just give me a reason. Just a little bit's enough. Just a second we're not broken just bent. And we can learn to love again. It's in the stars. It's been written in the scars on our hearts. We're not broken just bent. And we can learn to love again. Just give me a reason. Just a little bit's enough. Just a second we're not broken just bent. And we can learn to love again. It's in the stars. It's been written in the scars on our hearts. We're not broken just bent. And we can learn to love again. Oh, we can learn to love again. Oh, we can learn to love again. Oh, that we're not broken just bent. And we can learn to love again

 

Vertaling

Vanaf het begin. Je was een dief, je stal mijn hart. En ik, je gewillige slachtoffer. Ik liet je de delen van mij zien. Die niet zo mooi waren. En met elke aanraking. Repareerde je ze. Nu praat je in je slaap oh oh. Dingen die je nooit tegen me zegt oh oh. Zeg me dat je er genoeg van hebt. Van onze liefde. Onze liefde. Geef me gewoon een reden. Een klein beetje is genoeg. Een seconde, we zijn niet gebroken, alleen gebogen. En we kunnen weer leren lief te hebben. Het staat in de sterren. Het staat geschreven in de littekens op onze harten. We zijn niet gebroken, alleen gebogen. En we kunnen opnieuw leren liefhebben. Het spijt me dat ik het niet begrijp. Waar dit allemaal vandaan komt. Ik dacht dat we in orde waren. Oh, we hadden alles. Je hoofd is weer op hol geslagen. Mijn liefste we hebben nog steeds alles. And it's all in your mind. (Ja, maar dit gebeurt er). Je hebt hele nare dromen, oh oh oh. Je lag altijd zo dicht tegen me aan, oh oh. Er is niets meer dan lege lakens. Tussen onze liefde, onze liefde. Oh, onze liefde, onze liefde. Geef me gewoon een reden. Gewoon een klein beetje is genoeg. Slechts een seconde zijn we niet gebroken, alleen gebogen. En we kunnen weer leren lief te hebben. Ik ben nooit gestopt. Je staat nog steeds geschreven in de littekens op mijn hart. Je bent niet gebroken, alleen gebogen. En we kunnen opnieuw leren liefhebben. Oh traanbuisjes en roest. Ik zal het voor ons maken. We verzamelen stof. Maar onze liefde is genoeg. Je houdt het binnen. Je schenkt een drankje in. Nee, niets is zo erg als het lijkt. We zullen het opbiechten. Geef me gewoon een reden. Een klein beetje is genoeg. Heel even zijn we niet gebroken, alleen gebogen. En we kunnen weer leren lief te hebben. Het staat in de sterren. Het staat geschreven in de littekens op onze harten. We zijn niet gebroken, alleen gebogen. En we kunnen opnieuw leren liefhebben. Geef me gewoon een reden. Een klein beetje is genoeg. Een seconde, we zijn niet gebroken, alleen gebogen. En we kunnen weer leren lief te hebben. Het staat in de sterren. Het staat geschreven in de littekens op onze harten. We zijn niet gebroken, alleen gebogen. En we kunnen opnieuw leren liefhebben. Oh, we kunnen opnieuw leren lief te hebben. O, we kunnen weer leren lief te hebben. Oh, dat we niet gebroken zijn, alleen gebogen. En we kunnen opnieuw leren liefhebben