Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cinderella Songtekst: love s got me doin time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cinderella - love s got me doin time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love s got me doin time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cinderella! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cinderella en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love s got me doin time .

Origineel

Have mercy on a poor boy's heart 'Cause I got the key that can make your motor start Well, can't you love me without messin' me around You took everything I got then kicked me when I'm down Ooh, got this funny feeling that you ain't on the level I look into those eyes but all I see's the devil I heard through the vine that you might not be mine Don't lock me up, I can't pay the fine Make up your mind before you make me lose mine Your love's got me doin' time Have mercy on a poor boy's soul I've been down so long, never thought I could feel so low First you love me then you stab my back You close the door, turn the key, all I can see is black Ooh, got this funny feeling that you ain't on the level I look into those eyes but all I see's the devil I heard through the vine that you might not be mine Don't lock me up, I can't pay the fine Oh, make up your mind before you make me lose mine Your love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time So what's a poor boy supposed to do I've done everything I can and I've been so true You got a mean streak like an alley cat You sucked all the love from me like a vampire bat Ooh, got this funny feeling that you ain't on the level I look into those eyes but all I see's the devil I heard through the vine that you might not be mine Don't lock me up, I can't pay the fine Oh, make up your mind before you make me lose mine Your love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin'

 

Vertaling

Heb medelijden met het hart van een arme jongen 'Cause I got the key that can make your motor start Wel, kan je niet van me houden zonder met me te spelen You took everything I got then kicked me when I'm down Ooh, ik heb zo'n raar gevoel dat je niet op het juiste niveau zit Ik kijk in die ogen maar het enige wat ik zie is de duivel Ik hoorde door de wijnstok dat je misschien niet van mij bent Sluit me niet op, ik kan de boete niet betalen Neem een beslissing voor ik de mijne verlies Door jouw liefde zit ik in de gevangenis Heb medelijden met de ziel van een arme jongen Ik ben al zo lang down, nooit gedacht dat ik me zo laag kon voelen Eerst hou je van me en dan steek je me in de rug Je sluit de deur, draait de sleutel om, alles wat ik zie is zwart Ooh, ik heb zo'n raar gevoel dat je niet op het niveau zit Ik kijk in die ogen maar het enige wat ik zie is de duivel Ik hoorde door de wijnstok dat je misschien niet van mij bent Sluit me niet op, ik kan de boete niet betalen Oh, neem een beslissing voor je me de mijne laat verliezen Your love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time So what's a poor boy supposed to do Ik heb gedaan wat ik kon en ik ben zo eerlijk geweest You got a mean streak like an alley cat You sucked all the love from me like a vampire bat Ooh, got this funny feeling that you ain't on the level Ik kijk in die ogen maar het enige wat ik zie is de duivel Ik hoorde door de wijnstok dat je misschien niet van mij bent Sluit me niet op, ik kan de boete niet betalen Oh, neem een beslissing voor je me de mijne laat verliezen Your love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin', love's got me doin' time Love's got me doin'