Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cindy morgan Songtekst: job

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cindy morgan - job ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van job? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cindy morgan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cindy morgan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals job .

Origineel

Where were you when my night fell Pieces shattered everywhere If I have loved you with my whole heart Time will tell Time will tell Were the stars moving across the ocean Did the world turn away for just a glance And leave me here in these ashes I will weep; I will dance All I have is yours All these ashes and these sores All that I am living for I will follow you to shore Well, I hear your voice And it sounds angry I have questioned you time and again So I'll be here in the silence 'Til I can walk, I will stand

 

Vertaling

Waar was je toen mijn nacht viel Versplinterde stukken overal Als ik van je heb gehouden met mijn hele hart De tijd zal het leren De tijd zal het leren Bewogen de sterren over de oceaan Draaide de wereld zich weg voor slechts een blik En me hier in deze as achterlaten Ik zal wenen, ik zal dansen Alles wat ik heb is van jou Al deze as en deze zweren Alles waar ik voor leef Ik zal je volgen naar de kust Wel, ik hoor je stem En het klinkt boos Ik heb je keer op keer ondervraagd Dus zal ik hier zijn in de stilte 'Tot ik kan lopen, zal ik blijven staan