Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cinema bizarre Songtekst: i came 2 party

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cinema bizarre - i came 2 party ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i came 2 party? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cinema bizarre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cinema bizarre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i came 2 party .

Origineel

I came to party and you came to party So why don't we party together I came to party and you came to party So why don't we party together We roll up like no one can do it, baby It's lights out, turn the fucking system up It's one night rolling through your town tonight So stand up, space and Cinema Bizarre So get up, nod your head and tell me It's what's up, it's getting hot and heavy The phone's on, take a picture we don't care So get up, let me hear you sing it out I came to party and you came to party So why don't we party together I came to party and you came to party So why don't we party together We all stars, you and me and her together We go hard, we don't give a fuck whatever It's one night, throw your fucking cameras up And let's go, it's cherry boom and red one So get up, nod your head and tell me It's what's up, it's getting hot and heavy The phone's on take a picture we don't care And if you got one, put your drink up in the air air air I came to party and you came to party So why don't we party together I came to party and you came to party So why don't we party together Doesn't matter anyway, know that we can't stay Know you had a boyfriend anyway Got my picture on your phone when you're all alone Know we got to go, let me hear you sing it out I came to party and you came to party So why don't we party together I came to party and you came to party So why don't we party together

 

Vertaling

Ik kwam om te feesten en jij kwam om te feesten Dus waarom feesten we niet samen Ik kwam om te feesten en jij kwam om te feesten Dus waarom feesten we niet samen We rollen op alsof niemand het kan, baby Het is licht uit, zet het systeem harder Het is één nacht die door jouw stad rolt vanavond Dus sta op, ruimte en Cinema Bizarre Dus sta op, knik met je hoofd en vertel me Het is wat er aan de hand is, het wordt heet en zwaar De telefoon staat aan, neem een foto, het maakt ons niet uit Dus sta op, laat me het je horen zingen Ik kwam om te feesten en jij kwam om te feesten Dus waarom feesten we niet samen Ik kwam om te feesten en jij kwam om te feesten Dus waarom feesten we niet samen We all stars, you and me and her together We gaan hard, we geven er geen fuck om Het is één nacht, gooi je verdomde camera's omhoog And let's go, it's cherry boom and red one Dus sta op, knik met je hoofd en vertel me Het is wat er aan de hand is, het wordt heet en zwaar De telefoon staat aan, neem een foto, het maakt ons niet uit En als je er een hebt, zet je drankje dan in de lucht lucht lucht Ik kwam om te feesten en jij kwam om te feesten Dus waarom feesten we niet samen Ik kwam om te feesten en jij kwam om te feesten Dus waarom feesten we niet samen Het maakt toch niet uit, weet dat we niet kunnen blijven Ik weet dat je toch een vriendje had. Je hebt mijn foto op je telefoon staan als je helemaal alleen bent. Weet dat we moeten gaan, laat me het je horen zingen Ik kwam om te feesten en jij kwam om te feesten Dus waarom feesten we niet samen Ik kwam om te feesten en jij kwam om te feesten Dus waarom feesten we niet samen