Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cinema bizarre Songtekst: modern lover

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cinema bizarre - modern lover ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van modern lover? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cinema bizarre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cinema bizarre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals modern lover .

Origineel

Take my hand and lead me out. into the night. Take me down. Make all the wrongs feel right. Lay with me now. Follow me into a new sunrise. I'm a modern lover - A modern lover. Yes I'm a modern lover - A modern lover. I'm a modern lover - A modern lover. Yes I'm a modern lover - A modern lover. We're breaking down all the walls. that hold us in. We're taking love to a new dimension. Cherry kisses upon my tainted skin. Flying high to a new adventure. 'Cause I can be your sister. And I can be your friend. I can be your brother. Your lover till the end. 'Cause I'm a modern lover. A modern lover. Yes I'm a modern lover. A modern lover. Modern lover - modern lover. Modern lover - modern love. Let me be the one who lights up your fire. Let me in let me cross your wire. Lay with me now. Follow me into a new sunrise. 'Cause I can be your sister. And I can be your friend. I can be your brother. Your lover till the end. 'Cause I'm a modern lover. A modern lover. Yes I'm a modern lover. A modern lover. We're breaking down all the walls. that hold us in. We're taking love to a new dimension. Cherry kisses upon my tainted skin. Flying high to a new adventure. Take a shot through the heart. Into the dark. Be my fallen angel. Open your mind - Give me a sign. Lover - Modern lover - Lover. 'Cause i can be ur sister. And i can be ur friend. I can be ur brother. Ur lover till the end. 'Cause i'm a modern lover. A modern lover. Yes i'm a modern lover. A modern lover. Yes i'm a modern lover. A modern lover. Yes i'm a modern lover. A modern lover

 

Vertaling

Neem mijn hand en leid me naar buiten, de nacht in. Neem me mee naar beneden. Laat al het verkeerde goed voelen. Ga nu bij me liggen. Volg me naar een nieuwe zonsopgang. Ik ben een moderne minnaar. Een moderne minnaar. Ja, ik ben een moderne minnaar. Een moderne minnaar. Ik ben een moderne minnaar. Een moderne minnaar. Ja, ik ben een moderne minnaar, een moderne minnaar. We breken alle muren af die ons binnen houden. We brengen liefde naar een nieuwe dimensie. Kersen kussen op mijn bedorven huid. Vliegen hoog naar een nieuw avontuur. Want ik kan je zus zijn. En ik kan je vriend zijn. Ik kan je broer zijn. Je minnaar tot het einde. Want ik ben een moderne minnaar. Een moderne minnaar. Ja, ik ben een moderne minnaar. Een moderne minnaar. Moderne minnaar - moderne minnaar. Moderne minnaar - moderne liefde. Laat mij degene zijn die je vuur aanwakkert. Laat me binnen laat me je draad kruisen. Ga nu met me liggen. Volg me naar een nieuwe zonsopgang. Want ik kan je zus zijn. En ik kan je vriend zijn. Ik kan je broer zijn. Je minnaar tot het einde. Want ik ben een moderne minnaar. Een moderne minnaar. Ja, ik ben een moderne minnaar. Een moderne minnaar. We breken alle muren af, die ons binnen houden. We brengen liefde naar een nieuwe dimensie. Kersen kussen op mijn bedorven huid. Vliegen hoog naar een nieuw avontuur. Een schot door het hart. In het donker. Wees mijn gevallen engel. Open je geest - Geef me een teken. Minnaar. Moderne minnaar. Minnaar. Want ik kan je zus zijn. En ik kan je vriend zijn. Ik kan je broer zijn. Je minnaar tot het einde. Omdat ik een moderne minnaar ben. Een moderne minnaar. Ja, ik ben een moderne minnaar. Een moderne minnaar. Ja, ik ben een moderne minnaar. Een moderne minnaar. Ja, ik ben een moderne minnaar. Een moderne minnaar