Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cinerama Songtekst: love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cinerama - love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cinerama! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cinerama en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love .

Origineel

J'aime l'odeur de ta peau le matin. Elle m'excite et je veux avoir mal. Lit chaud. Air Froid. Ton regard affamé me brûle, et j'ai besoin de sentir plus. Le sang sur tes ongles me fait peur, mais malgré tout je veux que tu restes. Je suis meurtrie et écorchée, et je devrais souffrir, mais tu me retiens et tout me paraît bien. Je t'en prie, crois-moi quand je te dis "Ne me quitte plus." Tout ce que je veux faire see'est être couchée à tes côtés, ici dans ce lit. (His) I love your flirting And I love your fingers And I love your boots And I love your sigh I love your murmur And I love your freckles And I love the way You say "goodbye" I love the smell of your skin, in the morning It excites me, and I want to feel sore Warm bed, cold air, your hungry stare Delights me, and now I need some more I love your scratches And I love your teasing And I love your sweat And I love your voice I love your riddles And I love your shivers And I love your curl And I love your toys And seeing blood on your nails just never fails To appal me, but I still want you to stay I'm bruised, I'm cut, it ought to hurt, but You enthral me, and that makes it okay And please, just believe me, when I say "Don't ever leave me" Because lying here beside you, is all I want to do The smell of your skin, in the morning Excites me, and I want to feel sore Warm bed, cold air, your hungry stare Delights me, and now I need some more Blood on your nails just never fails To appal me, but I still want you to stay I'm bruised I'm cut, it ought to hurt, but You enthral me, and that makes it okay (Hers) I love your stubble I love your navel I love your frown I love your heels I love your lipstick I love your biting I love your tongue And the way it feels I love your letters I love your phone calls I love your hips Your naked wrists I love your stories I love your sisters I love your tears I love your breasts I love your whispers I love your dancing I love your thirst I love your lies I love your tantrums I love your perfume I love your teeth Your big surprise I love your bleeding I love your mischief I love your eyes Those things you said I love your temper I love your trembling I love to lie Here in your bed I love your stubble I love your navel I love your frown I love your heels I love your lipstick I love your biting I love your tongue And the way it feels I love your letters I love your phone calls I love your hips Your naked wrists I love your stories I love your sisters I love your tears I love your breasts I love your whispers I love your dancing I love your thirst I love your lies I love your tantrums I love your perfume I love your teeth Your big surprise I love your bleeding I love your mischief I love your eyes Those things you said I love your temper I love your trembling I love to lie Here in your bed

 

Vertaling

Ik hou van de geur van je huid in de ochtend. Ze windt me op en ik wil pijn doen. Heet bed. Koude lucht. Je hongerige blik brandt me en ik moet meer voelen. Het bloed op je nagels maakt me bang, maar toch wil ik dat je blijft. Ik ben gekneusd en verbrand en ik zou pijn moeten hebben, maar je houdt me tegen en alles ziet er goed uit voor mij. Geloof me alsjeblieft als ik zeg: "Verlaat me niet meer". Ik wil alleen maar hier naast je in dit bed gaan liggen. (Zijn) Ik hou van je flirten En ik hou van je vingers En ik hou van je laarzen En ik hou van je zucht Ik hou van je gemompel En ik hou van je sproeten En ik hou van de weg Je zegt "tot ziens" Ik hou van de geur van je huid, 's ochtends Het boeit me en ik wil me pijnlijk voelen Warm bed, koude lucht, je hongerige blik Verrukt me, en nu heb ik wat meer nodig Ik hou van je krassen En ik hou van je plagerij En ik hou van je zweet En ik hou van je stem Ik hou van je raadsels En ik hou van je rillingen En ik hou van je krul En ik hou van je speelgoed En het zien van bloed op je nagels mislukt gewoon nooit Om me te irriteren, maar ik wil nog steeds dat je blijft Ik ben gekneusd, ik ben gesneden, het zou pijn moeten doen, maar Je boeit me, en dat maakt het goed En geloof me alsjeblieft als ik zeg "Verlaat me nooit" Omdat ik hier naast je wil liggen, is alles wat ik wil doen De geur van je huid, 's ochtends Boeit me en ik wil pijn voelen Warm bed, koude lucht, je hongerige blik Verrukt me, en nu heb ik wat meer nodig Bloed op je nagels faalt gewoon nooit Om me te irriteren, maar ik wil nog steeds dat je blijft Ik ben gekneusd, ik ben gesneden, het zou pijn moeten doen, maar Je boeit me, en dat maakt het goed (Hers) Ik hou van je stoppels Ik hou van je navel Ik hou van je frons Ik hou van je hakken Ik hou van je lippenstift Ik hou van je bijten Ik hou van je tong En hoe het voelt Ik hou van je brieven Ik hou van je telefoontjes Ik hou van je heupen Je blote polsen Ik hou van je verhalen Ik hou van je zussen Ik hou van je tranen ik houd van je borsten Ik hou van je gefluister Ik hou van je dansen Ik hou van je dorst Ik hou van je leugens Ik hou van je driftbuien Ik hou van je parfum Ik hou van je tanden Je grote verrassing Ik hou van je bloeding Ik hou van je kattenkwaad Ik hou van je ogen Die dingen die je zei Ik hou van je humeur Ik hou van je beven Ik hou van liegen Hier in je bed Ik hou van je stoppels Ik hou van je navel Ik hou van je frons Ik hou van je hakken Ik hou van je lippenstift Ik hou van je bijten Ik hou van je tong En hoe het voelt Ik hou van je brieven Ik hou van je telefoontjes Ik hou van je heupen Je blote polsen Ik hou van je verhalen Ik hou van je zussen Ik hou van je tranen ik houd van je borsten Ik hou van je gefluister Ik hou van je dansen Ik hou van je dorst Ik hou van je leugens Ik hou van je driftbuien Ik hou van je parfum Ik hou van je tanden Je grote verrassing Ik hou van je bloeding Ik hou van je kattenkwaad Ik hou van je ogen Die dingen die je zei Ik hou van je humeur Ik hou van je beven Ik hou van liegen Hier in je bed