Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cinerama Songtekst: tie me up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cinerama - tie me up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tie me up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cinerama! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cinerama en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tie me up .

Origineel

It's almost unfair that someone should be quite so stunning When they said that you'd called for me I came running Your perfect hands Those few loose strands of hair that are out of place, falling across your face Your fingertips, your eyes, your lips The minute I closed the door you caressed me Then pulled me down to the floor and undressed me You tied my hands and whisperedmands Then my whole body shook as you began to suck I cried your name and then I came You own me, you own me, and I'll do anything You own me, you own me, and I'm not arguing Anything that you want to do, I'll do it I'mpletely enslaved by you; I'll do it Anything that you want to do, I'll do it I'mpletely enslaved by you; I'll do it

 

Vertaling

Het is bijna oneerlijk dat iemand zo mooi is Toen ze zeiden dat je me had geroepen, kwam ik rennen Je perfecte handen Die paar losse lokken die niet op hun plaats zitten, vallen over je gezicht Je vingertoppen, je ogen, je lippen Op het moment dat ik de deur sloot, streelde je me Daarna trok ik me op de grond en kleedde me uit Je bond mijn handen vast en fluisterde handen Toen trilde mijn hele lichaam toen je begon te zuigen Ik riep je naam en toen kwam ik Jij bezit mij, jij bezit mij en ik zal alles doen Jij bezit mij, jij bezit mij en ik maak geen ruzie Alles wat je wilt doen, doe ik Ik ben volledig door jou tot slaaf gemaakt; ik doe het Alles wat je wilt doen, doe ik Ik ben volledig door jou tot slaaf gemaakt; ik doe het