Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cipher system Songtekst: a lesson learned

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cipher system - a lesson learned ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a lesson learned? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cipher system! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cipher system en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a lesson learned .

Origineel

As I proclaim life, everything I for breaks My inside flooding, it detonates Me and my frustration, we know each other too well A solid core creating this bleeding, suffering leads me, now Faster, harder, I play my suicide serenade I seal my fate in grief and the dream starts Here I stand, I will make this work, breaking every barricade Never again will I let it go, a lesson learned, a progress made Killing me, that's all it wants to do Killing you, hear my words, they are meant for you I resent life, as I was given it You can't heal something that's meant to be broken The harder you try, the harder it gets Clearing the road, walking a stray path alone Walking a stray path alone Here I stand, I will make this work, breaking every barricade Never again will I let it go, a lesson learned, a progress made

 

Vertaling

Als ik het leven verkondig, breekt alles waar ik voor sta Mijn binnenste overstroomt, het ontploft Ik en mijn frustratie, we kennen elkaar te goed Een solide kern creëert deze bloeding, lijden leidt me, nu Sneller, harder, speel ik mijn zelfmoord serenade Ik bezegel mijn lot in verdriet en de droom begint Hier sta ik, ik zal dit laten werken, elke barricade doorbreken Nooit meer zal ik het laten gaan, een les geleerd, een vooruitgang gemaakt Mij doden, dat is alles wat het wil doen Jou doden, hoor mijn woorden, ze zijn voor jou bedoeld Ik heb een hekel aan het leven, zoals ik het heb gekregen Je kunt niet iets genezen dat bedoeld is om gebroken te worden Hoe harder je het probeert, hoe harder het wordt De weg vrijmaken, een verdwaald pad alleen bewandelen Een verdwaald pad alleen bewandelen Hier sta ik, ik zal dit laten werken, elke barricade doorbreken Nooit meer zal ik het laten gaan, een les geleerd, een vooruitgang gemaakt