Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: circle jerks Songtekst: beat me senseless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: circle jerks - beat me senseless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beat me senseless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van circle jerks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van circle jerks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beat me senseless .

Origineel

i'd swim the ocean in a suit of lead, you'd stand there, throw rocks at my head. cut me open, watch me bleed is this what you really need? beat me senseless you gotta beat me senseless twist my arms, break my bones make me lie on burning coals twist my legs, punch my nose break my will don't ... take my hey, i'm okay, c'mon do it again rocks my brain, drivin' me insane i'm a man on my knees now i'm hurt, now i'm cryin' swallow , walk on glass throw me to the lions i want to

 

Vertaling

ik zou de oceaan overzwemmen in een loden pak, jij zou daar staan, stenen naar mijn hoofd gooien. me opensnijden, me zien bloeden is dit wat je echt nodig hebt? sla me zinloos je moet me zinloos slaan draai mijn armen, breek mijn botten laat me op brandende kolen liggen draai mijn benen, sla op mijn neus breek mijn wil niet......neem mijn hey, ik ben oké, kom op doe het nog eens mijn hersens, drijf me gek ik ben een man op mijn knieën nu ben ik gewond, nu huil ik, slik, loop op glas gooi me voor de leeuwen ik wil...