Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cirith ungol Songtekst: frost and fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cirith ungol - frost and fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van frost and fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cirith ungol! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cirith ungol en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals frost and fire .

Origineel

The tales that speak of frost and fire The Frost Monstreme and the Fire Divine The frost preserves and the fire destroys Like pouring rain on the sands of time I feel it burning and I feel the freeze The frost, the fire, it burns inside of me The tales that speak of frost and fire The guardian angels and the demons of night The power preserves and the Beast will destroy us Like gathering darkness in the circle of light I feel it burning and I feel the freeze The frost, the fire, it burns inside of me, yeah I feel it burning and I feel the freeze The frost, the fire, it burns inside of me The tales that speak of frost and fire Tales of all the souls that fell Words that burn and words that chill us Like laughter kinding in the heart of Hell I feel it burning and I feel the freeze The frost, the fire, it burns inside of me It burns inside of me, it burns inside of me

 

Vertaling

De verhalen die spreken van vorst en vuur The Frost Monstreme and the Fire Divine De vorst blijft behouden en het vuur vernietigt Alsof het regende over het zand van de tijd Ik voel het branden en ik voel de bevriezing De vorst, het vuur, het brandt in mij De verhalen die spreken van vorst en vuur De beschermengelen en de demonen van de nacht De kracht blijft behouden en het Beest zal ons vernietigen Zoals duisternis verzamelen in de lichtcirkel Ik voel het branden en ik voel de bevriezing De vorst, het vuur, het brandt in mij, ja Ik voel het branden en ik voel de bevriezing De vorst, het vuur, het brandt in mij De verhalen die spreken van vorst en vuur Verhalen van alle zielen die vielen Woorden die branden en woorden die ons verkillen Als een lach in het hart van de hel Ik voel het branden en ik voel de bevriezing De vorst, het vuur, het brandt in mij Het brandt in mij, het brandt in mij