Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cirith ungol Songtekst: one foot in hell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cirith ungol - one foot in hell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one foot in hell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cirith ungol! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cirith ungol en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one foot in hell .

Origineel

The cry has arisen across the land We're choked by the grip of the iron hand The sting of the whip the toll of the bell We ravage the world with one foot in hell Up from the darkness the cauldrons of hate The vengeance of old the sealing of fate The screams of the damned the souls that fell With one foot in heaven the other in hell The savior we worship won't lead us astray The unholy masses have seen the last day The howl of the jackal the beast's evil stare With one foot in hell do you think that we care?

 

Vertaling

De kreet is over het hele land ontstaan We zijn verstikt door de greep van de ijzeren hand De steek van de zweep luidt de tol van de bel We verwoesten de wereld met één voet in de hel Uit de duisternis haten de ketels van haat De wraak van het oude, de verzegeling van het lot Het geschreeuw van de verdoemden de zielen die vielen Met de ene voet in de hemel de andere in de hel De redder die we aanbidden zal ons niet op een dwaalspoor brengen De onheilige massa heeft de laatste dag gezien Het gehuil van de jakhals het kwaad van het beest staart Denk je dat we met één voet in de hel om ons geven?