Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: claire voyant Songtekst: mirror

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: claire voyant - mirror ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mirror? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van claire voyant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van claire voyant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mirror .

Origineel

In between the truth And what I see or what I feel or what I've become Is still an aching need And I'm hardly even alive I'm feeling like a murderous vine You are my mirror And I'm on my knees pleading You are my mirror Oh, don't stop loving me I can see the changes within me What I feel or what I need or what I've become I still feel I'm your slave and I hardly ever lie I need you like my faith in the divine You are my mirror And I'm on my knees bleeding You are my mirror Oh, don't stop loving me

 

Vertaling

Tussen de waarheid en wat ik zie of wat ik voel of wat ik geworden ben Is nog steeds een pijnlijke behoefte En ik ben nauwelijks nog in leven Ik voel me als een moordende liaan Jij bent mijn spiegel En ik zit op mijn knieën te smeken Jij bent mijn spiegel Oh, hou niet op van me te houden Ik kan de veranderingen in mij zien Wat ik voel of wat ik nodig heb of wat ik geworden ben Ik voel nog steeds dat ik je slaaf ben en ik lieg bijna nooit Ik heb je nodig als mijn geloof in het goddelijke Jij bent mijn spiegel En ik lig bloedend op mijn knieën Jij bent mijn spiegel Oh, hou niet op van me te houden