Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: claire voyant Songtekst: twenty four years

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: claire voyant - twenty four years ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van twenty four years? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van claire voyant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van claire voyant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals twenty four years .

Origineel

I hear your name and fall to desire Here is a light and a hope on fire I wonder how I could leave this again? But here in the night and beside all your light? I wonder how, How I? For twenty-four years, I have drowned in my tears And still can't find my way I wear this name and I feel it's my disguise Here was a light and a hope on fire For twenty-four years, I have drowned in my tears And still can't find my way Never go We can never say never You can't breathe, "we will always stay together" I say am fine Behind four walls Oh, but in this world I am not fine at all For twenty-four years, I have drowned in my fears I still can't find my way.

 

Vertaling

Ik hoor uw naam en val in verlangen Hier is een licht en een hoop in brand Ik vraag me af hoe ik dit weer zou kunnen verlaten? Maar hier in de nacht en naast al jouw licht? Ik vraag me af hoe, Hoe ik? Vierentwintig jaar lang ben ik verdronken in mijn tranen En kan nog steeds mijn weg niet vinden Ik draag deze naam en ik voel dat het mijn vermomming is Hier was een licht en een hoop in brand Vierentwintig jaar lang ben ik verdronken in mijn tranen En kan nog steeds mijn weg niet vinden Ga nooit We kunnen nooit nooit zeggen Je kunt niet ademen, "we zullen altijd samen blijven" Ik zeg dat ik in orde ben Behind four walls Oh, maar in deze wereld ben ik helemaal niet in orde Vierentwintig jaar lang ben ik verdronken in mijn angsten. Ik kan nog steeds mijn weg niet vinden.