Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clara nunes Songtekst: amei tanto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clara nunes - amei tanto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amei tanto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clara nunes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clara nunes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amei tanto .

Origineel

Amei tanto. Que agora nem sei mais chorar (bis). Vivi procurando. Vivi te encontrando. Vivi te perdendo, amor. Ah, coração infeliz até quando?. Para ser feliz. Tu vais morrer de dor (bis). Amei tanto. Que agora nem sei mais chorar (bis). Nunca fui covarde. Mas agora é tarde. É tarde demais, enfim. A solidão é o fim de quem ama. A chama se esvai, a noite cai em mim(bis)

 

Vertaling

Ik hield zo veel. Dat ik nu niet eens meer weet hoe ik moet huilen (bis). Ik heb gezocht Ik heb je gevonden. Ik ben je kwijtgeraakt, liefje. Ah, ongelukkig hart tot wanneer? Om gelukkig te zijn. Je zult sterven van de pijn (bis). Ik heb zoveel liefgehad. Dat ik nu niet eens meer weet hoe ik moet huilen (bis). Ik ben nooit een lafaard geweest. Maar nu is het te laat. Het is eindelijk te laat. Eenzaamheid is het einde van hen die liefhebben. De vlam vervaagt, de nacht valt op mij (bis)