Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clara nunes Songtekst: o último bloco

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clara nunes - o último bloco ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o último bloco? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clara nunes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clara nunes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o último bloco .

Origineel

Quando eu ouví passar o bloco eu não resistí. peguei meu violão saí na multidão. ao carnaval me entreguei e quase me acabei. na quarta-feira então, ví que me enganei. Brinquei o carnaval mas afinal cansei,. cansei afinal. descobrí essa verdade, que em meu lar. reside a felicidade. . E hoje volto cantando. me abraço ao violão. e marco o compasso. dentro do coração. são tantas as lembranças. voltei prá ser feliz. graças a Deus. que o nosso amor tem raíz

 

Vertaling

Toen ik de bloco voorbij hoorde komen kon ik het niet laten. ik pakte mijn gitaar en ging de menigte in. ik gaf me over aan het carnaval en liep bijna weg. op woensdag zag ik dat ik me vergist had. Ik speelde carnaval, maar uiteindelijk werd ik toch moe. Ik ontdekte deze waarheid, dat in mijn huis. geluk ligt. . en vandaag ben ik weer aan het zingen. ik omhels mezelf met de gitaar. en zet het tempo. in mijn hart. daar zijn zoveel herinneringen. ik ben weer gelukkig. God zij dank. onze liefde heeft wortels