Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clara nunes Songtekst: sabiá (vivo a dar psiu)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clara nunes - sabiá (vivo a dar psiu) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sabiá (vivo a dar psiu)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clara nunes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clara nunes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sabiá (vivo a dar psiu) .

Origineel

A todo mundo eu dou psiu. Perguntando por meu bem. Tendo um coração vazio. Vivo assim a dar psiu. Sabiá vem cá também. Tu que andas pelo mundo (sabiá). Tu que tanto já voou (sabiá). Tu que cantas passarinho (sabiá). Alivia minha dor. Tem pena d'eu (sabiá). Diz por favor (sabiá). Tu que cantas passarinho (sabiá). Alivia minha dor. Sabiá

 

Vertaling

Aan iedereen geef ik een stilte. Ik vraag het voor mijn bestwil. Een leeg hart hebben. Ik leef zo, dat ik een stilte geef. (lijster) (lijster) komen hier ook. Jij die door de wereld wandelt (sabiá). Jij die zoveel gevlogen hebt. Jij die zingt, vogeltje (lijster). Verlicht mijn pijn. Heb medelijden met mij. Zeg alsjeblieft (lijster). Jij die zingt kleine vogel (lijster). Verlicht mijn pijn. Sabiá