Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clara nunes Songtekst: samba da volta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clara nunes - samba da volta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van samba da volta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clara nunes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clara nunes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals samba da volta .

Origineel

Você voltou, meu amor. A alegria que me deu. Quando a porta abriu. Você me olhou, você sorriu. Ah, você se derreteu e se atirou. Me envolveu, me brincou. Conferiu o que era seu. É verdade, eu reconheço, eu tantas fiz. Mas agora, tanto faz. O perdão pediu seu preço, o meu amor. Eu te amo e Deus é mais

 

Vertaling

Je bent teruggekeerd, mijn liefste. De vreugde die je me gaf. Toen de deur openging. Je keek naar me, je glimlachte. Oh, je smolt en gooide jezelf Je wikkelde me in, je speelde met me. Je controleerde wat van jou was Het is waar, ik geef het toe, ik heb er zoveel gedaan. Maar nu, wat dan ook. Vergiffenis heeft zijn prijs, mijn liefste. Ik hou van je en God is meer