Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clara nunes Songtekst: vai amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clara nunes - vai amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vai amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clara nunes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clara nunes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vai amor .

Origineel

Vai amor, pra toda vida. Não olhes para trás na hora da partida. Não me mande lembrança, nem carta amorosa. Vivias num perfeito mar de rosas. Te dei carinho, dei um lar, o que pude enfim. Não sei porque procedeste assim. Agora é tarde para me pedir perdão. Eu sigo a ordem dada por meu coração. Eu sei que andava fora da realidade. Graças à Deus decidi, sem ter remorso nem saudade. Não chores por favor, porque um bom perdedor não chora. Reconhece a derrota, se dirige a porta. Abre, diz adeus e vai-se embora. Vai amor...

 

Vertaling

Ga liefde, voor het leven. Kijk niet achterom naar het tijdstip van vertrek. Stuur me geen souvenir, of een liefdesbrief. Je leefde in een perfect bed van rozen. Ik gaf je genegenheid, ik gaf je een thuis, wat ik kon. Ik weet niet waarom je je zo gedroeg. Nu is het te laat om mij om vergiffenis te vragen. Ik volg het bevel van mijn hart. Ik weet dat ik geen voeling had met de realiteit. Godzijdank heb ik besloten, zonder wroeging of verlangen. Huil alsjeblieft niet, want een goede verliezer huilt niet. Erkent nederlaag, loopt naar de deur. Hij opent het, zegt gedag en vertrekt. Ga, liefje...