Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clarence carter Songtekst: dear abby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clarence carter - dear abby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dear abby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clarence carter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clarence carter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dear abby .

Origineel

Dear Abby, I'm writing this letter in regards To my girl who reads your column all the time And I hope that by printing this letter Maybe it might change her mind You see, Abby, she saw me talkin' To an old girlfriend the other day And she thought we were trying To startup an old flame again Now she won't see me Or talk to me on the phone Because she thought we really Had something going on You see, Abby, your column has touched many hearts Help me save this romance from falling apart Abby, please help me, Abby Dear Abby, I'm calling on you, Abby She's the only girl I'd really, really loved That's what I was trying to explain When she saw me talking to that girl Now Abby, I done tried everything But nothing I try seems to do That's why I wrote this letter to you Now Abby, I don't wanna take up too much of your time But I need you to help me save this romance of mine You see, Abby, your column has touched many hearts Help me save this romance from falling apart Abby, please help me, Abby And I'm signing, desperate I won't sign my name

 

Vertaling

Lieve Abby, ik schrijf deze brief uit respect aan mijn meisje die altijd je column leest En ik hoop dat door het drukken van deze brief haar misschien op andere gedachten brengt Zie je, Abby, ze zag me praten met een oude vriendin de andere dag En ze dacht dat we probeerden om een oude vlam weer op te starten Nu wil ze me niet meer zien Of met me praten aan de telefoon Omdat ze dacht dat we echt iets aan de hand hadden Zie je, Abby, jouw column heeft vele harten geraakt. Help me deze romance te redden van het uit elkaar vallen Abby, help me alsjeblieft, Abby Lieve Abby, ik doe een beroep op je, Abby Ze is het enige meisje waar ik echt van hield. Dat is wat ik probeerde uit te leggen Toen ze me zag praten met dat meisje. Abby, ik heb alles geprobeerd. Maar niets wat ik probeer lijkt te werken Daarom schreef ik deze brief aan jou. Abby, ik wil niet te veel van je tijd in beslag nemen. Maar ik wil dat je me helpt deze romance te redden. Weet je, Abby, jouw column heeft vele harten geraakt. Help me deze romance te redden van het uit elkaar vallen Abby, help me alsjeblieft, Abby En ik teken, wanhopig Ik teken mijn naam niet