Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clarence carter Songtekst: strokin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clarence carter - strokin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van strokin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clarence carter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clarence carter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals strokin .

Origineel

When I start makin' love I don't just make love I be strokin' That's what I be doin', huh I be strokin' I stroke it to the east And I stroke it to the west And I stroke it to the woman that I love the best I be strokin' Let me ask you somethin' What time of the day do you like to make love Have you ever made love just before breakfast Have you ever made love while you watched the late, late show Well, let me ask you this Have you ever made love on a couch Well, let me ask you this Have you ever made love on the back seat of a car I remember one time I made love on the back seat of a car And the police came and shined his light on me, and I said: 'I'm strokin', that's what I'm doin', I be strokin'' I stroke it to the east And I stroke it to the west And I stroke it to the woman that I love the best I be strokin' Let me ask you something How long has it been since you made love, huh? Did you make love yesterday Did you make love last week Did you make love last year Or maybe it might be that you plannin' on makin' love tonight But just remember, when you start making love You make it hard, long, soft, short And be strokin' I be strokin' I stroke it to the east And I stroke it to the west And I stroke it to the woman that I love the best, huh I be strokin' Now when I start making love to my woman I don't stop until I know she's sex-ified And I can always tell when she gets sex-ified because when she gets sas-fied she start calling my name She'd say: 'Clarence Carter, Clarence Carter, Clarence Carter Clarence Carter, ooh shit, Clarence Carter' The other night I was strokin' my woman And it got so good to her, you know what she told me Let me tell you what she told me, she said: 'Stroke it Clarence Carter, but don't stroke so fast If my stuff ain't tight enough, you can stick it up my' woo! I be strokin' Ha! Ha! Ha! Ha! I be strokin' I stroke it to the east And I stroke it to the west And I stroke it to the woman that I love the best, huh I be strokin' I be strokin' Ha! Ha! Ha! Ha! I be strokin', Yeah! I be strokin' I stroke it to the north I stroke it to the south I stroke it everywhere I even stroke it with my, woo! I be strokin' I be strokin' I be strokin'

 

Vertaling

Als ik begin met de liefde te bedrijven bedrijf ik niet alleen de liefde I be strokekin' Dat is wat ik doe, huh Ik ben aan het strelen Ik streel het naar het oosten En ik streel het naar het westen En ik streel hem naar de vrouw van wie ik het meeste hou Ik ben aan het strelen Laat me je iets vragen Op welk moment van de dag vrij je het liefst Heb je ooit de liefde bedreven net voor het ontbijt Heb je ooit de liefde bedreven terwijl je naar de late, late show keek Wel, laat me je dit vragen Heb je ooit de liefde bedreven op een bank? Nou, laat me je dit vragen Heb je ooit de liefde bedreven op de achterbank van een auto? Ik herinner me een keer dat ik de liefde bedreef op de achterbank van een auto En de politie kwam en scheen met zijn licht op mij, en ik zei: Ik ben aan het strelen, dat is wat ik aan het doen ben, ik ben aan het strelen'. Ik aai het naar het oosten En ik streel het naar het westen En ik streel hem naar de vrouw van wie ik het meeste hou Ik ben aan het aaien Laat me je iets vragen Hoe lang is het geleden dat je de liefde bedreef, huh? Heb je gisteren gevreeën Heb je vorige week gevreeën Heb je vorig jaar de liefde bedreven Of misschien ben je wel van plan om vanavond te vrijen Maar onthoud, als je begint met vrijen maak je het hard, lang, zacht, kort And be strokekin Ik ben aan het strelen Ik streel hem naar het oosten En ik streel hem naar het westen En ik streel hem naar de vrouw van wie ik het meeste hou, huh Ik ben aan het strelen Als ik begin met de liefde te bedrijven met mijn vrouw stop ik niet tot ik weet dat ze sex-geworden is And I can always tell when she gets sex-ified want als ze gesekst is begint ze mijn naam te roepen Ze zegt dan: 'Clarence Carter, Clarence Carter, Clarence Carter Clarence Carter, ooh shit, Clarence Carter'. De andere nacht was ik mijn vrouw aan het strelen En het werd zo goed voor haar, weet je wat ze me vertelde Laat me je vertellen wat ze tegen me zei, ze zei: "Streel het Clarence Carter, maar streel niet zo snel Als mijn spul niet strak genoeg zit, kun je het in mijn woo steken! Ik ben aan het strelen' Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ik ben aan het strelen Ik streel het naar het oosten En ik streel het naar het westen En ik streel het naar de vrouw waar ik het meest van hou, huh I be strokin' Ik ben aan het strelen Ha! Ha! Ha! Ha! Ik zal je strelen, Yeah! I be strokin' Ik aai het naar het noorden Ik streel het naar het zuiden Ik streel het overal Ik streel het zelfs met mijn, woo! I be strokin' I be strokin' I be strokin'