Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clarence gatemouth brown Songtekst: i m beginning to see the light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clarence gatemouth brown - i m beginning to see the light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m beginning to see the light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clarence gatemouth brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clarence gatemouth brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m beginning to see the light .

Origineel

I never cared much for moonlit skies I never wink back at fireflies But now that the stars are in your eyes I'm beginning to see the light I never went in for afterglow Or candlelight on the mistletoe But now when you turn the lamp down low I'm beginning to see the light Used to ramble through the park Shadowboxing in the dark Then you came and caused a spark That's a four-alarm fire now I never made love by lantern-shine I never saw rainbows in my wine But now that your lips are burning mine I'm beginning to see the light

 

Vertaling

Ik heb nooit veel om de maanlicht hemel gegeven Ik knipoog nooit terug naar vuurvliegjes Maar nu de sterren in je ogen staan begin ik het licht te zien Ik ben nooit in geweest voor nagenieten Of kaarslicht op de maretak Maar als je nu de lamp zachter zet begin ik het licht te zien Ik zwierf door het park Schaduwboksen in het donker Toen kwam jij en veroorzaakte een vonk Dat is nu een vier-alarm brand Ik heb nooit de liefde bedreven met lantaarnlicht Ik zag nooit regenbogen in mijn wijn Maar nu je lippen de mijne branden begin ik het licht te zien