Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: class actress Songtekst: hangin on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: class actress - hangin on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hangin on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van class actress! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van class actress en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hangin on .

Origineel

It's just an excuse to be lonely Because you know your the only one for me All the business, love tricks You know i see through these things The way you pull my hair The way you hold my neck The way you throw me down, on the bed Against the wall Hands on my waist I can hardly breathe I can hardly wait Can you keep me hangin' on, hangin on' Keep me hangin' on, hangin on' No escape, no escape Wondering, wondering, What i did, what i did, did wrong Would you walk away Can't get away Just the little things that you do It's just an excuse to be lonely Because you know your the only one i use I think you're following, i think you're follwing me follwing you The way you pull my hair The way you hold my neck The way you throw me down, on the bed Against the wall Hands on my waist I can hardly breathe I can hardly wait Can you keep me hangin' on, hangin on' Keep me hangin' on, hangin on' No escape, no escape Wondering, wondering, What i did, what i did, did wrong Would you walk away Can't get away little things that you do Crazy love Nothing i can do about it Crazy love What cha' gonna do about it Crazy love Nothing i can do about it Crazy love What cha' gonna do about it You keep me hangin' on, hangin on' Keep me hangin' on, hangin on' No escape, no escape Wondering, wondering, What i did, what i did, did wrong Would you walk away Can't get away Little things that you do

 

Vertaling

Het is gewoon een excuus om eenzaam te zijn Omdat je weet dat je de enige voor mij bent All the business, love tricks Je weet dat ik deze dingen doorzie De manier waarop je aan mijn haar trekt De manier waarop je mijn nek vasthoudt Zoals je me op het bed gooit Tegen de muur Handen om mijn middel Ik kan nauwelijks ademen ik kan nauwelijks wachten Kun je me laten blijven hangen, hangen Houd me aan het hangen, aan het hangen Geen ontsnapping, geen ontsnapping Benieuwd, benieuwd, Wat ik deed, wat ik deed, deed het verkeerd Zou je weglopen Ik kan niet wegkomen Alleen de kleine dingen die je doet Het is gewoon een excuus om eenzaam te zijn Omdat je weet dat je de enige bent die ik gebruik Ik denk dat je me volgt, ik denk dat je me volgt u volgen De manier waarop je aan mijn haar trekt De manier waarop je mijn nek vasthoudt Zoals je me op het bed gooit Tegen de muur Handen om mijn middel Ik kan nauwelijks ademen ik kan nauwelijks wachten Kun je me laten blijven hangen, hangen Houd me aan het hangen, aan het hangen Geen ontsnapping, geen ontsnapping Benieuwd, benieuwd, Wat ik deed, wat ik deed, deed het verkeerd Zou je weglopen Ik kan niet wegkomen kleine dingen die je doet Gekke liefde Ik kan er niets aan doen Gekke liefde Wat ga je eraan doen Gekke liefde Ik kan er niets aan doen Gekke liefde Wat ga je eraan doen Je houdt me aan het hangen, aan het hangen Houd me aan het hangen, aan het hangen Geen ontsnapping, geen ontsnapping Benieuwd, benieuwd, Wat ik deed, wat ik deed, deed het verkeerd Zou je weglopen Ik kan niet wegkomen Kleine dingen die je doet