Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: class actress Songtekst: journal of ardency

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: class actress - journal of ardency ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van journal of ardency? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van class actress! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van class actress en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals journal of ardency .

Origineel

(verse) This game of cruelty Hardly bes me This game of cruelty Is easily the most boring part of the week Why can't you say to me I mean something to you? (Chorus 2x) 'Cause everybody knows Everybody sees That this is the pain you do to me (hook) You think I'm living it, living it, living it, living it up In the spotlight You think I'm living it, living it, living it, living it up It's a lie, lie (verse) Who's next in your journal of ardency private, yes But I think it's me So give me a sign Give me a warning Please don't lie Or take your time (Chorus 2x) 'Cause everybody knows Everybody sees That this is the pain you do to me I don't care what you say Just care what you do When you touch me (hook) You think I'm living it, living it, living it, living it up In the spotlight You think I'm living it, living it, living it, living it up It's a lie, lie (chorus 2x) 'Cause everybody knows Everybody sees That this is the pain you do to me I don't care what you say Just care what you do When you touch me

 

Vertaling

(vers) Dit spel van wreedheid Nauwelijks naast mij Dit spel van wreedheid Is gemakkelijk het saaiste deel van de week Waarom kan je niet tegen mij zeggen Ik bedoel iets voor jou? (Refrein 2x) Omdat iedereen het weet Iedereen ziet het Dat dit de pijn is die je me aandoet (haak) U denkt dat ik het leef, leef, leef, leef In de schijnwerpers U denkt dat ik het leef, leef, leef, leef Het is een leugen, leugen (vers) Wie is de volgende in je dagboek privé, ja Maar ik denk dat ik het ben Geef me dus een teken Geef me een waarschuwing Lieg alsjeblieft niet Of neem de tijd (Refrein 2x) Omdat iedereen het weet Iedereen ziet het Dat dit de pijn is die je me aandoet Het kan me niet schelen wat je zegt Geef er gewoon om wat je doet Als je me aanraakt (haak) U denkt dat ik het leef, leef, leef, leef het omhoog In de schijnwerpers U denkt dat ik het leef, leef, leef, leef het omhoog Het is een leugen, leugen (refrein 2x) Omdat iedereen het weet Iedereen ziet het Dat dit de pijn is die je me aandoet Het kan me niet schelen wat je zegt Geef er gewoon om wat je doet Als je me aanraakt