Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: claude challe Songtekst: la soledad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: claude challe - la soledad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la soledad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van claude challe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van claude challe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la soledad .

Origineel

Viniste a mi Como poesia en la cancion Mostrandome Un nuevo mundo de pasion Amandome Sin egoismo why sin razon Mas sin saber Que era el amor Yo protegi mi corazon El sol se fue why yo cantando tu cancion La soledad Se aduena de toda emocion Perdoname Si el miedo robo mi ilusion Viniste a mi No supe amar why solo queda esta cancion Viniste a mi Como poesia en la cancion Mostrandome Un nuevo mundo de pasion Amandome Sin egoismo why sin razon Mas sin saber Que era el amor Yo protegi mi corazon El sol se fue why yo cantando tu cancion La soledad Se aduena de toda emocion Perdoname Si el miedo robo mi ilusion Viniste a mi No supe amar why solo queda esta cancion

 

Vertaling

Je kwam naar mij. Als poëzie in zang Mij laten zien Een nieuwe wereld van passie Hou van mij Zonder egoïsme waarom zonder reden Maar zonder te weten Dat het liefde was Ik beschermde mijn hart De zon ging weg waarom ik jouw lied zing De eenzaamheid Ik ben zo eenzaam, ik ben zo eenzaam Vergeef me. Als angst mijn illusie heeft gestolen Je kwam naar mij. Ik wist niet hoe ik lief moest hebben Ik ben al zo lang verliefd op je Je kwam naar mij. Als poëzie in zang Mij laten zien Een nieuwe wereld van passie Hou van mij Zonder egoïsme waarom zonder reden Maar zonder te weten Dat het liefde was Ik beschermde mijn hart De zon ging weg waarom ik jouw lied zing De eenzaamheid Ik ben zo eenzaam, ik ben zo eenzaam Vergeef me. Als angst mijn illusie heeft gestolen Je kwam naar mij. Ik wist niet hoe ik lief moest hebben Ik ben al zo lang verliefd op je