Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: claudia church Songtekst: this man i love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: claudia church - this man i love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this man i love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van claudia church! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van claudia church en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this man i love .

Origineel

This man I love knows what I want He loves me even when I don't He's never in a hurry He never makes me worry This man I love knows what I want This man I love knows how I feel His hands are soft upon the wheel He turns me on so easy Does everything to please me This man I love knows how I feel And if I need to spend some time alone This man I love don't treat me like I'm doing something wrong This man I love knows how to live Knows when to take and how to give He lets me spend his money He even thinks it's funny This man I love knows how to live When clouds get dark sometimes I lose my way This man I love is there to lead me to the light of day This man I love knows what I want Knows when I do and if I don't He has a way about him and I don't ever doubt him This man I love knows what I want He loves me even when I don't This man I love knows what I want

 

Vertaling

Deze man van wie ik hou weet wat ik wil Hij houdt van me zelfs als ik dat niet doe Hij is nooit gehaast Hij maakt me nooit ongerust Deze man van wie ik hou weet wat ik wil Deze man van wie ik hou, weet hoe ik me voel Zijn handen zijn zacht op het stuur Hij windt me zo gemakkelijk op Doet alles om mij te behagen Deze man van wie ik hou, weet hoe ik me voel En als ik wat tijd alleen wil doorbrengen Deze man van wie ik hou, behandelt me niet alsof ik iets verkeerds doe Deze man van wie ik hou, weet hoe hij moet leven Weet wanneer te nemen en hoe te geven Hij laat me zijn geld uitgeven Hij denkt zelfs dat het grappig is Deze man van wie ik hou, weet hoe hij moet leven. Als de wolken donker worden, raak ik soms de weg kwijt Deze man die ik liefheb is er om me naar het daglicht te leiden Deze man van wie ik hou weet wat ik wil Hij weet wanneer ik het doe en als ik het niet doe Hij heeft iets over zich en ik twijfel nooit aan hem Deze man van wie ik hou, weet wat ik wil Hij houdt van me zelfs als ik dat niet doe Deze man van wie ik hou, weet wat ik wil