Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: claudia leitte Songtekst: eu prometo (com harmonia do samba)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: claudia leitte - eu prometo (com harmonia do samba) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu prometo (com harmonia do samba)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van claudia leitte! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van claudia leitte en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu prometo (com harmonia do samba) .

Origineel

Eu quis cantar esta canção. Pra tocar em teu coração. E declarar o meu amor. Você é o sonho que sonhei,. A esperança que encontrei. Pra entregar o meu melhor. Com você é diferente. Nosso amor é um presente. Manter acesa a chama. É o desejo de quem ama. Nosso amor é um abrigo. Que nos livra do perigo. Viver em comunhão. É o segredo da união. Eu prometo ir amor,. Ir aonde você for. O teu Deus é o meu Deus. E os teus sonhos são os meus. Eu prometo te amar. Nada vai nos separar. Cada voto meu e seu. Tem a aliança da promessa de Deus

 

Vertaling

Ik wilde dit lied zingen. Om je hart te raken En verklaar mijn liefde. Jij bent de droom die ik droomde. De hoop die ik vond Ik zal je mijn favoriet geven. Met jou is het anders. Onze liefde is een geschenk Om de vlam brandend te houden. Het is de wens van hen die liefhebben. Onze liefde is een schuilplaats Dat bevrijdt ons van gevaar. Leven in gemeenschap. Het is het geheim van vereniging. Ik beloof dat ik zal gaan, liefje. Ga waar je gaat. Jouw God is mijn God. En jouw dromen zijn de mijne. Ik beloof je lief te hebben. Niets zal ons scheiden Elke gelofte van mij en jou Heeft het verbond van Gods belofte