Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clawfinger Songtekst: two sides

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clawfinger - two sides ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van two sides? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clawfinger! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clawfinger en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals two sides .

Origineel

There's nothing a god can give to me that I can't give to myself I put my beliefs in the things I believe and a god can take care of himself There's not enough love in the world for me to think about wasting my time It's not that I don't believe at all but I don't need a heavenly sign I can achieve the things I need without getting down on my knees I can respect your religion but I don't want to pay your fees I don't want to hear you talk about the things you think that I need so don't help me back on my feet again until you can hear me plead Just look in the holy book of crooks and tell me what you can find All the rules and the regulations made to manipulate your mind Don't pretend that you're blind just open your mind and study historical times The bigger the loss the bigger the cost the bigger the cross and its crimes I don't believe in a god that I need to worship I don't believe that I need to get down on my knees I don't believe that a voice from above can help me I only believe in what I can see and the things that I can achieve Whatever belief you belong to there's still always a reason to doubt and there's always another opinion as to what life is all about There's always a bigger dimension and a different point of view so I don't want to try to change you that decision is up to you Whatever your final choice is and however you choose to live You'd better be happy for what you can get and happy for what you can give There's only one thing to remember there is only one thing you can do and that is to do unto others as you'd have others do unto you I don't believe in a god that I need to worship I don't believe that I need to get down on my knees I don't believe that a voice from above can help me I only believe in what I can see and the things that I can achieve Two sides two sides to every story two stories more makes four new ones to choose Four sides four sides to every story four stories more makes eight new ones to choose Eight sides eight sides to every story eight stories more now which one should you choose now which one can you use I don't believe in a god that I need to worship I don't believe that I need to get down on my knees I don't believe that a voice from above can help me I only believe in what I can see and the things that I can achieve

 

Vertaling

Er is niets dat een god me kan geven dat ik niet aan mezelf kan geven. Ik geloof in de dingen waarin ik geloof en een god kan voor zichzelf zorgen Er is niet genoeg liefde in de wereld voor mij om mijn tijd te verspillen. Het is niet dat ik helemaal niet geloof, maar ik heb geen hemels teken nodig. Ik kan de dingen bereiken die ik nodig heb zonder op mijn knieën te gaan Ik kan je religie respecteren, maar ik wil je honorarium niet betalen. Ik wil je niet horen praten over de dingen die jij denkt dat ik nodig heb dus help me pas weer op de been als je me hoort smeken Kijk in het heilige boek van oplichters en vertel me wat je kunt vinden. Al de regels en de voorschriften gemaakt om je geest te manipuleren Doe niet alsof je blind bent, open je geest en bestudeer de geschiedenis. Hoe groter het verlies, hoe groter de kosten, hoe groter het kruis en de misdaden. Ik geloof niet in een god die ik moet aanbidden. Ik geloof niet dat ik op mijn knieën hoef te gaan. Ik geloof niet dat een stem van boven me kan helpen. Ik geloof alleen in wat ik kan zien en de dingen die ik kan bereiken Welk geloof je ook aanhangt er is altijd een reden om te twijfelen en er is altijd een andere mening over waar het leven om draait Er is altijd een grotere dimensie en een ander gezichtspunt dus ik wil niet proberen je te veranderen die beslissing is aan jou Wat je uiteindelijke keuze ook is en hoe je ook kiest om te leven Je kunt maar beter blij zijn met wat je kunt krijgen en blij met wat je kunt geven. Er is maar één ding dat je moet onthouden er is maar één ding dat je kunt doen en dat is anderen aandoen zoals je zou willen dat anderen jou aandoen Ik geloof niet in een god die ik moet aanbidden. Ik geloof niet dat ik op mijn knieën moet gaan. Ik geloof niet dat een stem van boven me kan helpen. Ik geloof alleen in wat ik kan zien en de dingen die ik kan bereiken Twee kanten twee kanten aan elk verhaal twee verhalen meer maakt vier nieuwe om te kiezen Vier kanten vier kanten aan elk verhaal vier verhalen meer maakt acht nieuwe om te kiezen Acht kanten acht kanten aan elk verhaal acht verhalen meer welke moet je nu kiezen welke kun je nu gebruiken Ik geloof niet in een god die ik moet aanbidden. Ik geloof niet dat ik op mijn knieën moet gaan Ik geloof niet dat een stem van boven me kan helpen. Ik geloof alleen in wat ik kan zien en de dingen die ik kan bereiken