Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clay aiken Songtekst: lonely no more

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clay aiken - lonely no more ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lonely no more? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clay aiken! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clay aiken en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lonely no more .

Origineel

Another dream, another day I've seen too many fade away So if you wonder how to make it right Give me everything, everything tonight Cause I don't want to be lonely no more I don't want to feel empty no more Only you could unbreak this heartache I've carried around Don't wanna be lonely no more, no more Take me in, take me home I can't stand to be alone Help me paint the picture of my life Don't you disappear and leave me here tonight Cause [sung with background vocals] I don't want to be lonely no more I don't want to feel empty no more Only you could unbreak this heartache I've carried around Don't wanna be lonely no more, no more [end background vocals] Can't make no sense of life ([background vocals:] Make no sense of life) No matter how I try Cause something's missing in my heart, tonight. [sung with background vocals] I don't want to be lonely no more I don't want to feel ([overlap:] I don't wanna be lonely) empty no more Only you could unbreak this heartache I've carried around Don't wanna be lonely no more....no more I don't wanna be lonely no more I don't want to be empty no more And only you could unbreak this heartache I've carried around Don't wanna be lonely no more...no more....no more

 

Vertaling

Een andere droom, een andere dag Ik heb er te veel zien vervagen Dus als je je afvraagt hoe je het goed kunt maken Geef me alles, alles vanavond Want ik wil niet meer eenzaam zijn Ik wil me niet meer leeg voelen Alleen jij kan dit hartzeer breken dat ik met me meedraag Don't wanna be lonely no more, no more Neem me op, neem me mee naar huis Ik kan er niet tegen om alleen te zijn Help me het schilderij van mijn leven te schilderen Verdwijn niet en laat me hier vannacht Cause I don't want to be lonely no more I don't want to feel empty no more Alleen jij kan dit hartzeer breken dat ik met me meedraag Don't wanna be lonely no more, no more [einde achtergrondzang] Can't make no sense of life ([achtergrondzang:] Make no sense of life) Hoe ik het ook probeer Cause something's missing in my heart, tonight. I don't want to be lonely no more Ik wil me niet meer eenzaam voelen Only you could unbreak this heartache I've carried around Ik wil niet meer eenzaam zijn....niet meer I don't wanna be lonely no more Ik wil niet meer leeg zijn En alleen jij kan dit hartzeer dat ik met me meedraag doorbreken Ik wil niet meer eenzaam zijn...niet meer....niet meer