Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clay aiken Songtekst: where i draw the line

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clay aiken - where i draw the line ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where i draw the line? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clay aiken! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clay aiken en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where i draw the line .

Origineel

It's all as it should be You're the best thing that ever happened to me I melt every time we kiss I never felt anything like this It's almost too perfect And just like the thunder brings the rain Something beautiful brings on the pain [Chorus] It looks like it's going to be the same this time around I want to let you in but I don't know how I've been here one to many times Seems like whenever I let somebody get this close I'm right back where I got hurt the most And that's why, oh that's why Around my heart is where I draw the line I wish I could just forget Not have one more regret behind me to remind me What I've given up Could I ever live with this Knowing that I might have missed my last chance For love to find me I could stay here drowning in the rain Unless you have the strength to save me Nothing's going to change [Chorus] And it's going to be the same this time around I want to let you in but I don't know how I've been here one to many times Seems whenever I let somebody get this close I'm right back where I got hurt the most And that's why, oh that's why Around my heart is where I draw the line Either you're gonna rescue me Or you're gonna be the death of me [Chorus] It's going to be the same this time around I want to let you in but I don't know how I've been here one to many times Whenever I let somebody get this close I'm right back where I got hurt the most And that's why, oh that's why Around my heart is where I draw the line Around my heart is where I draw the line

 

Vertaling

Het is allemaal zoals het moet zijn Je bent het beste wat me ooit is overkomen Ik smelt elke keer als we kussen Ik heb nooit zoiets gevoeld als dit Het is bijna te perfect En net zoals de donder de regen brengt Iets moois brengt de pijn [refrein] It looks like it's going to be the same time around Ik wil je binnenlaten maar ik weet niet hoe Ik ben hier al te vaak geweest Het lijkt erop dat wanneer ik iemand zo dichtbij laat komen ik weer terug ben waar ik het meest gekwetst ben And that's why, oh that's why Rond mijn hart is waar ik de lijn trek I wish I could just forget Niet nog meer spijt achter me hebben om me eraan te herinneren Wat ik heb opgegeven Zou ik hier ooit mee kunnen leven wetende dat ik misschien mijn laatste kans gemist heb voor liefde om mij te vinden Ik zou hier kunnen blijven, verdrinkend in de regen. Tenzij jij de kracht hebt om me te redden Niets zal veranderen [refrein] And it's going to be the same this time around I want to let you in but I don't know how Ik ben hier al te vaak geweest Het lijkt erop dat wanneer ik iemand zo dichtbij laat komen ben ik terug waar ik het meest gekwetst ben And that's why, oh that's why Around my heart is where I draw the line Either you're gonna rescue me of je wordt mijn dood [refrein] It's going to be the same this time around I want to let you in but I don't know how I've been here one to many times Whenever I let somebody get this close I'm right back where I got hurt the most And that's why, oh that's why Around my heart is where I draw the line Around my heart is where I draw the line