Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clay walker Songtekst: before the next teardrop falls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clay walker - before the next teardrop falls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van before the next teardrop falls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clay walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clay walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals before the next teardrop falls .

Origineel

If he brings you happiness Then I wish you all the best It's your happiness that matters most of all But if he ever breaks your heart If the teardrops ever start I'll be there before the next teardrop falls Si te quire de verdad Y te da felicidad Te deseo lo mas bueno pa' los dos Pero si te hare llorar A mi me puedes hablar Y estare contigo cuando triste estas I'll be there anytime You need me by your side To drive away every teardrop that you cried And if he ever leaves you blue Just remember, I love you And I'll be there before the next teardrop falls And I'll be there before the next teardrop falls

 

Vertaling

Als hij je geluk brengt Dan wens ik je het allerbeste Het gaat vooral om uw geluk Maar als hij ooit je hart breekt Als de tranen ooit beginnen Ik ben er voor de volgende druppel valt Si te quire de verdad Y te da felicidad Te deseo lo mas bueno pa 'los dos Pero si te hare llorar Een mi me puedes hablar Y estare contigo cuando triste estas Ik kan er altijd zijn Je hebt me naast je nodig Om elke traan die je huilde weg te jagen En als hij je ooit blauw laat Onthoud gewoon dat ik van je hou En ik zal er zijn voordat de volgende traan valt En ik zal er zijn voordat de volgende traan valt