Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clay walker Songtekst: money can t buy the love we had

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clay walker - money can t buy the love we had ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van money can t buy the love we had? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clay walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clay walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals money can t buy the love we had .

Origineel

Well, it looks like he's doin' what I didn't do Givin' you love and money too, it's over Where do I go from here Well, I appreciate the nice goodbye Not even a letter so that I Could fool myself into thinkin' that you really cared I tried to give you everything you wanted But it looks like I got buried by the flame I started Money can't buy the love we had You can't do a thing for a love gone bad But it cost me everything that I ever had And even money can't buy back the love we had Now there's nobody left for me to blame If I could do it over I'd do it the same I gave you my very best You said you'd love me through thick and thin But when one heart lies the other can't win for losin' Where do I go from here Money can't buy the love we had You can't do a thing for a love gone bad But it cost me everything that I ever had And even money can't buy back the love we had

 

Vertaling

Het lijkt erop dat hij doet wat ik niet heb gedaan Je liefde en geld geven, het is voorbij Waar ga ik heen vanaf hier Nou, ik waardeer het fijne afscheid Zelfs geen brief zodat ik Ik kan mezelf voor de gek houden door te denken dat het je echt iets kan schelen Ik heb geprobeerd je alles te geven wat je wilde Maar het lijkt erop dat ik begraven ben door de vlam waarmee ik ben begonnen Geld kan de liefde die we hadden niet kopen Je kunt niets doen voor een bedorven liefde Maar het kostte me alles wat ik ooit heb gehad En zelfs geld kan de liefde die we hadden niet terugkopen Nu heb ik niemand meer de schuld te geven Als ik het zou kunnen doen, zou ik het hetzelfde doen Ik heb je het beste gegeven Je zei dat je door dik en dun van me zou houden Maar als het ene hart liegt, kan het andere niet winnen door te verliezen Waar ga ik heen vanaf hier Geld kan de liefde die we hadden niet kopen Je kunt niets doen voor een bedorven liefde Maar het kostte me alles wat ik ooit heb gehad En zelfs geld kan de liefde die we hadden niet terugkopen