Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clay walker Songtekst: she s always right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clay walker - she s always right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she s always right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clay walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clay walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she s always right .

Origineel

She's perfect for a cotton dress Pretty when her hair's a mess A little wine and she gets a little loud Once or twice she's bleached my jeans She's been known to burn the beans But in my heart there's never been a doubt She's right as rain on a thirsty cornfield Right on the money 'bout the way that I feel A cool breath of fresh air When life tries to burn me down She's right behind me when I doubt myself With a little push and a hand to help A Quietfort on a troubled night Right beside me, yeah, she's always right Well she's the first to speak her mind Never been the quittin' kind She likes chocolate about as much as she likes me She likes talking on the phone Calls the mall her second home I love that girl Yeah, she's just right for me She's right as rain on a thirsty cornfield Right on the money 'bout the way that I feel A cool breath of fresh air When life tries to burn me down She's right behind me when I doubt myself With a little push and a hand to help A Quietfort on a troubled night Right beside me, yeah, she's always right

 

Vertaling

Ze is perfect voor een katoenen jurk Mooi als haar haar een puinhoop is Een beetje wijn en ze wordt een beetje luid Een of twee keer heeft ze mijn spijkerbroek gebleekt Het is bekend dat ze de bonen verbrandt Maar in mijn hart is er nooit twijfel geweest Ze heeft gelijk als regen op een dorstig korenveld Precies op de manier waarop ik me voel Een frisse wind Als het leven me probeert te verbranden Ze staat vlak achter me als ik aan mezelf twijfel Met een klein duwtje en een hand om te helpen Een Quietfort op een onrustige nacht Naast me, ja, ze heeft altijd gelijk Nou, zij is de eerste die haar mening geeft Nooit het soort stoppen geweest Ze houdt net zoveel van chocolade als van mij Ze praat graag aan de telefoon Noemt het winkelcentrum haar tweede thuis ik hou van die meid Ja, ze is precies goed voor mij Ze heeft gelijk als regen op een dorstig korenveld Precies op de manier waarop ik me voel Een frisse wind Als het leven me probeert te verbranden Ze staat vlak achter me als ik aan mezelf twijfel Met een klein duwtje en een hand om te helpen Een Quietfort op een onrustige nacht Naast me, ja, ze heeft altijd gelijk