Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clay walker Songtekst: you re beginning to get to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clay walker - you re beginning to get to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you re beginning to get to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clay walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clay walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you re beginning to get to me .

Origineel

I can't sleep at all I'm making late night calls Just to talk to you and hear your voice again That flower shop on Main Knows me by my first name And how I want the card to read And where I want the roses sent [Chorus] Now I'm not saying I'm in love I'd admit it if I was I'm just saying I believe You're beginning to get to me The way I need you all time The way you hold this heart of mine I think it's time I concede You're beginning to get to me Got your picture up On the dash of my new truck So I can have you with me On every road I'm on Babe what I feel Is just the tip of what I will I can only guess what it will be like When I'mpletely gone [Chorus]

 

Vertaling

Ik kan helemaal niet slapen Ik bel 's avonds laat Gewoon om met je te praten en je stem weer te horen Die bloemenwinkel op Main Kent me bij mijn voornaam En hoe ik wil dat de kaart leest En waar ik de rozen heen wil sturen [Refrein] Nu zeg ik niet dat ik verliefd ben Ik zou het toegeven als ik dat was Ik zeg alleen dat ik geloof Je begint me te pakken Zoals ik je altijd nodig heb De manier waarop je dit hart van mij vasthoudt Ik denk dat het tijd is dat ik toegeef Je begint me te pakken Heb je foto omhoog Op het dashboard van mijn nieuwe vrachtwagen Zodat ik je bij me kan hebben Op elke weg waar ik op sta Babe wat ik voel Is slechts het topje van wat ik wil Ik kan alleen maar raden hoe het zal zijn Als ik helemaal weg ben [Refrein]