Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clayton e romario Songtekst: desbeijar minha boca

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clayton e romario - desbeijar minha boca ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van desbeijar minha boca? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clayton e romario! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clayton e romario en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals desbeijar minha boca .

Origineel

Não vai se livrar de mim tão fácil. Ralei tanto pra te merecer. O trabalho que me deu pra te ganhar. Eu vou te dar pra me esquecer. Cê vai ver. Pode trocar de balada pra gente não se topar. Pode até trocar de número, me bloquear. Muda de casa, muda de vida pra não me ver. Mas você jamais vai poder. Desbeijar minha boca. Destirar a roupa. Desdeitar na cama, me desabraçar. Desbeijar minha boca. Destirar a roupa. Desdeitar na cama ou me desamar. Eu quero ver me desamar

 

Vertaling

Zo makkelijk kom je niet van me af. Ik heb zo hard gewerkt om jou te verdienen. Het werk dat je me gaf om je te winnen. Ik zal het je geven om me te vergeten. Je zult het zien. Je kunt van partij veranderen zodat we elkaar niet zien. Je kunt zelfs je nummer veranderen, me blokkeren. Verander je huis, verander je leven zodat je me niet zult zien. Maar je zult het nooit kunnen. Kus mijn mond. Trek mijn kleren uit. Ga op het bed liggen, haal me naar beneden. Kus mijn mond. Kleed me uit. Ga in bed of maak me los. Ik wil zien dat ik mezelf losmaak