Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: clayton e romario Songtekst: eclipse de amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: clayton e romario - eclipse de amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eclipse de amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van clayton e romario! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van clayton e romario en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eclipse de amor .

Origineel

Eu e você,. Um amor diferente. Não sei onde vai dar. O destino da gente. Desejo te ver,. Lembrando o brilho do seu olhar. Mas a distância sufoca. e me pego a chorar. Refrão. Como o sol e a lua. Não podem se ver. Dia e noite assim. Somos eu e você. Só há uma chance de viver esse amor. Em nossos corações. Um eclipse de amor

 

Vertaling

Jij en ik. Een andere liefde. Ik weet niet waar het heen gaat. Ons lot. Ik wil je zien. herinnerend aan de helderheid in je ogen. Maar de afstand verstikt me en ik betrap mezelf erop dat ik huil. Refrein. Zoals de zon en de maan. Ze kunnen elkaar niet zien. Dag en nacht, zoals dit. Het is jij en ik Er is maar één kans om deze liefde te beleven In onze harten Een eclips van liefde